TV-sztárok

Megőrül Oroszlán Szonjáért a Csillag születik harmonikása

Sikert és szerelmet remél Szabó Ádám, a Csillag születik harmonikása. A fiatal fiúnak eddig nem volt szerencséje a lányokkal, most abban bízik, hogy ez végre megváltozik, és egy szexi szőke leányzót sikerül elcsábítania.
 Nagy Sándor, a Csillag Születik műsorvezetője: “Próbáltam kimaradni a balhékból”

Áhítja a sikert és a népszerűséget Szabó Ádám, aki egy csapásra ismert lett a Csillag születik kapcsán. A fiatal srác nem tagadja: bizony jó érzés, hogy belekóstolhatott a sztárok életébe. Sőt, már a hírességek „átka” is utolérte. Igaz, neki még nem unalmas, ha alá kell firkantania valahova a nevét.  „Már kértek tőlem autogramot, több helyen megismertek, ez fantasztikus érzés. Persze szokatlan is, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élvezem baromira” – mesélte Ádám, aki életrajzát elnézve nem tűnik tipikus sztáralkatnak. Se dráma, se botrány, egyetlen csontváz sem esik ki a szekrényéből. Amikor az életéről kérdezzük, csak nevet. „Most mit mondjak? Él mind a két szülőm még, és nem voltak botrányos kapcsolataim” – mondja nevetve.

Megőrül Oroszlán Szonjáért a Csillag születik harmonikásaDe ki is ez a szemtelenül fiatal, sikerre áhítozó ifjú?
Pályáját tekintve Szabó Ádám életrajza valóban nem rejt sok izgalmat, már-már közhelyesnek tetszik. A hivatalos közlemény szerint 18 éves, Budapesten született, és jelenleg egy zeneművészeti középsuli végzős hallgatója. Nem titok, hogy fő hobbija a harmonikázás, él-hal érte. Akár hat órát is képes naponta gyakorolni, amiért még a szomszédai sem haragudnak. Ádám ötévesen találta meg édesapja harmonikáját, és azt mondja, azonnal beleszeretett ebbe a hangszerbe és a muzsikálásba. „Szerintem sorsszerű volt a találkozás a harmonikával – kezdte Ádám. – A padláson találtam meg a hangszert, édesapám valamiért soha nem beszélt nekem arról, hogy harmonikázik. Elkezdtem nyomogatni, és egyszerűen abban a pillanatban beleszerettem. Tudtam, éreztem, hogy nekem a harmonikából kell megélnem, hogy ez a hangszer lesz a végzetem. Számos versenyen indultam, nemzetközieken is, és első helyen végeztem! Hiszem, hogy van keresnivalóm a pályán, és hogy szép sikerek várnak még rám. Csak hinni kell benne – nekem ez a mottóm, ez visz előre” – mondta el Ádám.

„Nem szeretem a mű, álszent dolgokat”
A fiatal trubadúr a szerelem terén is édeskés, már-már a giccs határát súroló nézeteket vall. Igaz, ahogy a karrierjében, úgy a nők terén is komoly elképzelései vannak. Egy oroszlánt például szívesen elejtene… nem is akármelyiket. „Valahogy eddig nem a megfelelő lányokkal kezdtem, és elszomorít, hogy nincs mellettem egy társ. Pedig nagyon tudok szeretni, és ezt várom el a társamtól is. Olyan lányra vágyom, akiben csordultig van a szeretet, aki ki meri mutatni, meg tudja élni az érzéseit. Nem szeretem a mű, álszent dolgokat. Nagyon szeretnék már szerelmes lenni, hogy egy lány úgy elcsavarja a fejemet, hogy azt se tudjam, hol vagyok…”

Megőrül Oroszlán Szonjáért a Csillag születik harmonikása„A szőke lányok a gyengéim”
Ádámnak nemcsak belsőleg, de külsőleg is vannak álmai, hogyan nézzen ki a kedvese. „A vékony, szőke lányok tetszenek. Nem tudom, miért, de számomra a szőke lányoknak olyan delejes kisugárzásuk van, hogy képtelen vagyok ellenállni nekik. Gyönyörűek. A szőke haj egyszerre szexi és ártatlan, s ez hatással van rám. Igazság szerint van egy nőideálom, akit gyönyörűnek tartok ő pedig Oroszlán Szonja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top