TV-sztárok

Ajándékkal leptük meg a világsztár gyermekeit – videó

Jerry O'Connell amerikai színész, habár először jár hazánkban, nem ismeretlen számára Magyarország. Első barátnője magyar volt, és az egyik legjobb barátja is magyar származású. A 37 éves színésszel a Jog/Ászok sorozatról és ikerlányairól beszélgettünk. Jerry egyik lánya nagy focirajongó, így a Nők Lapja Café stábja a magyar válogatott mezével lepte meg.
Ajándékkal leptük meg a világsztár gyermekeit - videó

Exkluzív Keanu Reeves-videó

Jerry O’Connell 12 évesen lett ismert, amikor szerepet kapott a Stand by me – Állj! mellém című drámában, majd 1995-ben, 21 évesen főszereplője lett a Sliders című sorozatnak. Több mozifilmben játszott, de 2004-ben forgatókönyvíróként is kipróbálta magát.
Most azért érkezett hazánkba, hogy az AXN csatornán futó Jog/Ászok című sorozatot népszerűsítse. A Las Vegasban játszódó sorozatban Jerry egy nőcsábász, ugyanakkor harcos ügyvédet alakít, aki gyakran bevet munkája során illegális módszereket. Az interjúban arról is kérdeztük, hogy milyen a kapcsolata a másik főszereplővel, Jim Belushival, valamint „a bűn városával”, Las Vegasszal…

 

Riporter: Szalai Nóra (az 5perc Angol magazin főszerkesztője)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top