Tudjuk, mire vágysz!

Babydream – az anyukák álma is

A Rossmann az én drogériám, mert itt tényleg tudják, mire vágyom. Nemcsak a piacvezető márkák vonzanak, hanem a cég saját márkás termékei is. Kismamaként a babydream termékek lettek a nagy kedvenceim.

Te még nem próbáltad?

Itt az ideje, hogy te is beledobj a virtuális kosaradba néhány terméket. Elsősorban azért, mert a babydream termékek ellenőrzött minőségű, kiváló alapanyagokból készültek. Emellett első helyen áll az ár-érték arányuk.  A babydream márkán többéves tapasztalatszerzés tükröződik vissza, és a vásárlók kedvelik, én is nagyon. A minőséget pedig kiváló eredményű tesztek, tanúsítások is bizonyítják.

Mindent megtalálsz, amire a gyermekednek szüksége lehet

A babaápolás területén a pelenkáktól, a törlőkendőkön át a fürdető és ápolószereken, a kismamatermékeken keresztül a kiegészítőkön, játékokon, textileken át a cumik, cumisüvegekig, készségfejlesztő játékokig és természetesen táplálkozásig. Ugye máris kíváncsi vagy?

A babaápoló szereknél azt is figyelembe vették, hogy a te picidnek milyen a bőre. Nem csak egy általános babaápolószer áll a rendelkezésedre, hanem választhatsz a “classic”, a “natural” és az érzékeny bőrű babák számára készült “extrasensitive” termékcsaládok kínálatából.

Babydream - az anyukák álma is

Pelusból is választhatsz. a normál nadrágpelenka mellett ugyanis prémium kategóriás pelus is ott van a polcokon. Én mindkettőt kipróbáltam és nálam bevált. Napközben, amíg gyakrabban cserélgetjük, a normál pelust használjuk, éjszaka a nagyobb biztonság érdekében pedig a prémium kategóriás lett a nyerő.

Babydream - az anyukák álma is

Én a babaételeket is a Rossmannban szerzem be, mégpedig online. Készítek havonta egy csomagot, amibe a sok pelus, bébiétel, tisztálkodószer belefér, ezt-azt még magunknak is, és így simán megvan a 12 000 Ft-os vásárlás, amiért cserébe néhány napon belül még házhoz is szállítják.

A babának mindig a legjobbat adom

A babaételek többsége bioösszetevőkből áll, gluténmentesek, mesterséges színezéket, tartósító szert és adalékanyagokat nem tartalmaznak. Korosztályt és a választékot illetően pedig széles korcsoportot ölelnek fel: az újszülöttkortól adható anyatejhelyettesítő tápszertől kezdve az üveges bébiételeken át a snackekig, gyümölcslevekig és szeletekig.

A saját márkás tápszereik, melyek között megtalálhatóak a közvetlenül születés után már adhatóak is, és a szoptatási időszak végéig elkísérhetik a kisbabák étkezését. Majd a korcsoportnak megfelelő tápszerekre térhetünk át, amelyek mind tartalmazzák az adott életkorban legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat.

Babydream - az anyukák álma is

A babydream tejpépek nemcsak ízletesek, hanem könnyen emészthetőek is. Nem tartalmaznak színezőanyagot és tartósítószert. Esti étkezésnél hozzájárulnak a hosszan tartó telítettséghez, és a mindennapi táplálkozás fontos részét képezik. Mióta ezeket használjuk, a kisbabám nyugodtan végigalussza az éjszakát, és tényleg mosolyogva ébred.

A nagyobbik lányomon teszteltem a bébiételeket. A fokozatos táplálékhoz való hozzászoktatásban nagy segítségemre voltak a különböző húsos, zöldséges, tésztás menük. Természetesen mesterséges színezék, tartósítószer, valamint hozzáadott cukortól mentes minden termék.

Babydream - az anyukák álma is

Nem eszi meg a főzeléket a gyerek…

Ismerős? Próbáld ki a babydream főzelékeket. Nálunk ezeknek is nagy sikerük volt.
Ezeket a termékeket is szigorú károsanyag-ellenőrzésnek vetették alá. Gluténmentes, tejfehérje nélkül készült, színezék- és tartósítószermentes menükről van szó. Ezek mind hozzáadott só nélkül készült biotermékek.

A desszert mindig kedvenc

A babydream gyümölcsös desszertek, gyümölcspépek változatos, egészséges táplálkozást biztosítanak. A sokféle összetevőnek köszönhetően segítenek minél több gyümölcs és íz megismertetésben, és persze mondanom sem kell, hogy biotermékek.

Édesség is van a babáknak. Különböző poharas gyümölcs- és pudingdesszertek. Már 4 hónapos kortól adható is van a kínálatban, akár snackként, desszertnek, vagy a tej- (gabona) pép gyümölcsös ízesítésére.

A tejes pudingok kalciummal és B2-vitaminnal, ultra magas hőmérsékleten kezeltek. Étkezések között vagy desszertként, és ideális útközben is. Élvezet a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Hihetetlen, mert ezen még én is meglepődtem

A babydream termékek sora ezzel még koránt sem ért véget. Kekszek és snackek is vannak, amit a picik parányi ujjacskájukkal is remekül meg tudnak fogni. A kekszek puhák, ideálisak a kisbabák gyenge ínyéhez, formájuknak köszönhetően pedig különösen őket könnyű megfogni, vagy az állatkaformás kekszek még élvezetessé is teszik az étkezést. A biogyümölcsszeletek kiváló csemegeként szolgálnak magas gyümölcstartalommal. Különlegességek a biorizskorongok és tönköly-zab kekszek, melyek 100 százalékos bio teljes magú rizsből és tönkölylisztből készültek.

És még mindig van valami: bio baba gyümölcsitalok és teák.

Ugye hihetetlen, mekkora kínálat és mekkora választék. Az ára pedig verhetetlen.
Kiváló minőség, kiváló áron. 100%-os garanciával, így ha te mégsem lennél elégedett a termékekkel, blokk ellenében visszafizetik a pénzed.  

Még mindig gondolkodsz? Nem hiszem!
Innen egyenesen a webshopban találod magad, jó vásárlást!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top