Tudjuk, mire vágysz!

Hogyan vegyük rá a pasikat, hogy beszálljanak a vásárlásba…

Ráadásul a Rossmann online drogériájában még több terméket is elérsz, mint az üzletekben!Hogy a férfiak nem a bevásárlás bajnokai, azt régóta tudjuk. Pasi típustól függő, hogy tudomást sem vesz arról, hogy a tusfürdő nem magától terem meg a fürdőszobába, vagy hajlandó megvárni minket a drogéria előtt az autóban. Esetleg bekísér az üzletbe, megáll a napszemüvegeknél és kitartóan bogarászva nem moccan, amíg el nem készülünk.

Pedig valljuk be, néha jól jönne a segítség, pláne, hogy alig vagyunk otthon és egyre kevesebb idő jut a háztartásra, a családra, gyerekekre, ne adj isten, pihenésre. Főleg, amikor amúgy is összecsapnak az ember feje felett a hullámok, de a szükségletek erre fittyet hánynak.

 Hogyan vegyük rá a pasikat, hogy beszálljanak a vásárlásba…

Most képzeljük el a kiszemelt férfi arcát, amikor arra kérjük: “Drágám, ma nehéz napom van, ugorj már el a Rossmannba, és vásárolj a nagyinak hipoallergén sensitive folyékony szappant, de glicerin tartalmút,  nekem hozz kérlek, egy csomag ultra vékony, dupla szárnyas, közepes, aloe verás egészségügyi betétet, a gyereknek 5-ös pelenkát, és amúgy egy szempillaspirál is kellene”. A minimum, amit várhatunk, a döbbent arc. Valószínűleg a többség kapásból nemet mond (“nem értek én ehhez szerelmem”), az erősebbik nem lelkiismeretesebb képviselője viszont megpróbálkozik a lehetetlennel és legalább ötször felhív onnantól kezdve, hogy melyik polcon keresse, azon át, hogy milyen színű a csomagolás egészen addig, hogy miből melyik méret kell – mindezt termékenként.

Viszont a jó hír, hogy most végre megvan a megfejtés: a házhozszállítás, méghozzá a Rossmann online drogériától. Ez ugyanis az első olyan webshop, ahol tényleg minden kapható, sőt online még több terméket tudsz megrendelni, mintha elmennél az üzletbe.

 Hogyan vegyük rá a pasikat, hogy beszálljanak a vásárlásba…

Garantált a felhasználó- és férfibarát felület, szóval nincs más dolgod, mint rávenni a párodat, hogy – ha már úgyis ott a keze ügyében a tablet (mert hát ott van) – kattintson a rossmann.hu-ra, és együtt válogathattok a háztartási, baba, fürdés, parfüm, dezodor, enerbio, exkluzív és egyéb cikkekből. Végül még kiderül, hogy egész jó családi program ez a vásárlás, kinézhettek valami cuki gyertyát az esti romantikus órákhoz, sőt mi több, a pasid is választhat magának egy elektromos orr- és fülszőrzetnyíró készüléket (kis ráhatással), Te meg rábökhetsz a parfümre, amire régóta vágysz (nagy ráhatással).

A csomag pedig akár már másnapra ott is van, vagy átveheted a postán (akár szombaton is!), vagy a postapontokon, például sok MOL töltőállomáson (akár éjszaka is!).

Böngészésre fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top