Tudjuk, mire vágysz!

Tudjuk, mire vágysz!

Ezzel a tetszetős szlogennel, na és persze a sármos Árpa Attilával láttam a minap egy reklámfilmet. Bejött!
Tudjuk mire vágysz!

Számomra nem volt újdonság, hogy a Rossmannban mekkora választék van, hiszen rendszeresen ott vásárolok, de gondoltam, hátha van valaki, aki még nem fedezte fel.

A legtöbben azt gondolják, hogy a drogéria a szappanok, tusfürdők, dezodorok és kozmetikumok világa, ami természetesen igaz is, de ma már sokkal többet is nyújtanak a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata mellett. Ez egyaránt igaz a Rossmann boltokra és természetesen a Rossmann webshopra is.

A babának pelusra, törlőkendőre, cumira, evőeszközre, fürdőlepedőre, bébiételre van szüksége? Nemcsak ezeket, hanem egyszerűen szinte mindent megtalálhatunk a Rossmannban, amire csak szükségünk lehet, egy egészséges, boldog baba mindennapjaihoz.

Tudjuk mire vágysz!

Nemcsak a kismamák, a háziasszonyoknak is bőven van miből válogatni. Háztartási tisztítószerek, eszközök, de még háztartási kisgépek is rendelkezésünkre állnak.

Tudjuk mire vágysz!

Az egészséges életmódunkhoz is hozzájárulnak a Rossmannban kapható termékek, vitaminok, reformélelmiszerek, müzliszeletek és még számos egészséges finomság várja, hogy a kosarunkba kerüljön. A webshopban például az enerBio márka teljes választéka elérhető, és 1-2 nap alatt házhoz is szállítják.

Szinte mondani sem kell, hogy a személyi higiéniai termékek és a kozmetikumok választéka is hatalmas. A fiatalos olcsóbb márkák kínálata éppen olyan széles skálán mozog, mint márkásabb termékeké, így minden korosztály, és minden pénztárcára tudunk válogatni.
A webshop kínálatában különleges, exkluzív termékek is kaphatóak, ami egy kis pluszt ad, az internetes vásárláshoz. Az exkluzív termékek kategória igazán széles skálán mozog: egészséges élet, háztartás, haj, szájápolás, arcápolás, dezodor, testápolás, kézápolás, lábápolás, fürdés, férfi borotvaszer, baba,kozmetikai készülékek, dekorkozmetikumok, mind-mind olyan kategóriák, amelyekben igazán különleges termékeket találhatunk. Izgalmas márkák, fantasztikus elektromos készülékek, és széles választék jellemzi ezt a csoportot is.

Érdemes tehát a webshop kínálatát is megnézni, ahol több mint 10 000 termék áll a rendelkezésünkre, hogy bevásároljunk. A szlogen tehát egyáltalán nem túlzó, mert itt tényleg tudják mire vágyunk, de még olyan különlegességek is vannak, amire lehet, hogy eddig nem is gondoltunk, de miután kipróbáltuk, már rajta lesz a kívánságlistánkon.

Jó vásárlást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top