Tudjuk, mire vágysz!

Ők ma a világ legmenőbb stylistjai

A híres stylistok ma már legalább olyan fontos szereplői a divatvilágnak, mint a divattervezők. Rajtuk is nagyban múlik ugyanis, hogy mi és ki lesz igazán trendi.

A legnevesebb stylistok nem csupán együtt dolgoznak a sztárokkal, hanem már maguk is sztárnak számítanak. Közülük is bemutatjuk a legmenőbbeket.

Rachel Zoe

Ők ma a világ legmenőbb stylistjai

Rachel Zoe nem csupán világhírű stylist, de valódi úttörőnek számít a divatban. Olyan hírességekkel dolgozott vagy dolgozik együtt rendszeresen, mint például Keira Knightley, Lindsay Lohan, Cameron Diaz, Kate Hudson, Demi Moore, Jennifer Lawrence, Eva Mendes, Anne Hathaway vagy Miley Cyrus. Saját valóságshowban szerepelt, stílustanácsadó bestsellerek szerzője, 2011-ben pedig saját kollekcióval is előrukkolt. Jelenleg ő a világ legjobban fizetett stylistja.

Petra Flannery

Ők ma a világ legmenőbb stylistjai

Petra Flannery olyan kliensekkel büszkélkedhet, mint Mila Kunis, Emma Stone, Zoe Saldana, Faith Hill, Claire Danes, Maria Sharapova vagy Megan Fox. Bátran vállal kockázatot, és nevezetes arról, hogy nagyon jó szeme van az új dizájnertehetségek felfedezéséhez.

Te is szeretnél stylist lenni?
Jelentkezz a Central Médiaakadémia stylistképzésére!

A 2015. októberében induló képzésen megismerkedhetsz a szakma elméleti alapjaival, megfordulhatsz műteremben, showroomokban, találkozhatsz a divatipar különböző képviselőivel. Részt vehetsz a kiadó női portfóliója számára aktuálisan készülő divatanyagok, címlapok fotózásán, és elsajátíthatod a sminkelés alapjait is.

A további részletekről ide kattintva tájékozódhatsz!

 

Kate Young

Ők ma a világ legmenőbb stylistjai

A hirtelenszőke Kate Young Oxfordban tanult és a Vogue magazinnál, Anna Wintour asszisztenseként kezdte a pályafutásá. Ma már olyan sztárokat öltöztet, mint Natalie Portman, Michelle Williams, Selena Gomez vagy Alicia Keys, de ő állította össze A szürke ötven árnyalata női főszereplője, Dakota Johnson szettjét is az idei Oscar-gálára. A stylist saját bevallása szerint az ékszerek terén különösen válogatós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top