Trend

Stresszmentes ajándékváráslás? Könnyebb, mint hinnéd! (X)

Akár már hetek óta keresed a tökéletes ajándékot, akár az utolsó pillanatra hagyod a keresgélést, az ajándékvásárlás sosem könnyű feladat. Épp ezért gyűjtöttünk össze pár hasznos tippet, ami segíthet.


Csak semmi pánik!

Sajnos manapság az ünnepek sokszor már nemcsak az együtt töltött időről, a családról és a szeretetről szólnak, hanem stresszt is jelenthetnek. Ha úgy állunk az ajándékvásárláshoz, hogy legyünk már túl rajta, akkor az sem nekünk, sem a másiknak nem lesz öröm. Közhelyszámba megy, de tényleg fontos, hogy szánjunk időt az ötletelésre. Ha pedig nem jut eszünkbe semmi, akkor nem szégyen megkérdezni szeretteinket, hogy minek is örülnének igazán.


Tudod, hogy mire vágyik a másik?

Örök kérdés, hogy inkább valami személyes meglepetéssel vagy inkább praktikus ajándékkal készüljünk. Ha szerettünk jobban kedveli a perszonális dolgokat, bátran gondolkozzunk egyedileg elkészített ajándékban, akár élményekben. Ezzel szemben ha társunk inkább a mindennapokban használható tárgyakat kedveli, akkor férfiaknak ideális lehet egy hasznos szerszámkészlet, míg a nőknek kozmetikai csomag vagy más szépségápolási termék.


A Veet- és a Scholl-csomagokkal egyszerűen és nagyszerűen lepheted meg szeretteidet. Az egyedi karácsonyi csomagok nemcsak jól mutatnak a fa alatt, de a bennük rejlő termékek szó szerint szinte tetőtől talpig hasznosak. A Veet-csomagban található érzékeny bőrre kifejlesztett krém segítségével a szőrszálak hatékonyan eltávolíthatók, illetve akár 24 órán át hidratálja a bőrt, míg a Veet Sensitive PrecisionTM elektromos trimmelővel gyorsan és precízen formázható az olyan érzékeny testrészeken található szőr, mint az arc, a bikinivonal és a hónalj. A Scholl ajándékcsomagjaival pihe-puha és ápolt lábakat ajándékozhatsz.

Ne habozz, már nincs sok idő karácsonyig, rendeld meg őket akár itt és most, aranyozd be szeretteid mindennapjait egy hasznos ajándékkal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top