Trend

Profi sminkeltávolítás a NIVEA-val (X)

El tudod képzelni, hogy naponta mennyi sminklemosó fogy a világon? A nők 73%-a sminkel, és ehhez mintegy 9 terméket használ fel alkalmanként, amelyeket aztán alaposan le is kell mosni. A NIVEA ezért egy olyan újdonságot alkotott meg, amely a legtartósabb sminket is könnyedén, de hatékonyan képes eltávolítani.

A látványos sminkek az egész világot és a közösségi médiát is izgalomban tartják. Sztárok, ismert bloggerek divatba hozták a kontúrozást, a strobingot és egyéb sminkelési stílusokat, technikákat. Ezekhez nem elég csupán 1-2 terméket bevetni: primerek, alapozók, kontúrpaletták, concealerek, pirosítók, szemhéjpúderek, tusok, szempillaspirálok és gyakran mindezek tartós, vízálló változatai szükségesek a csodás smink megalkotásához. Csak kevés termék képes az arcbőrt egy ilyen összetett sminktől maradéktalanul, ugyanakkor kíméletesen megszabadítani. Koszos vattapamacsok halmai, kidörzsölt bőr, piros szemek maradnak csak a lemosás után, az eredmény pedig lehet, hogy nem lesz más, mint egy nagy, szétkenődött színpaletta az arcodon.

Mi a megoldás?

A NIVEA tisztában van a mai nők szükségleteivel, ezért most olyan új termékekkel lép piacra, amelyeket a profi sminkesek munkája, tapasztalatai inspiráltak: szakértő sminklemosókat alkotott az ellenálló, hosszan tartó make-upok tökéletes eltávolításához. Mindhárom termék modern, fekete csomagolást kapott.

Expert Micellás Víz (NIVEA, 400 ml, 1999 Ft)

A feketetea-kivonatot tartalmazó gyengéd, mégis hatékony micellás víz könnyedén eltávolítja a tartós make-upot és a szempillafestéket is, méghozzá az arcbőr felesleges dörzsölése nélkül. Színtelen, nem tartalmaz illatanyagot, mégis rendkívül hatékony.  

Expert Micellás Szemfestéklemosó (NIVEA, 125 ml, 1899 Ft)

A száraz olajat és fekete teát tartalmazó, kétfázisú összetételének köszönhetően egyszerűen és könnyen elbánik még a vízálló szempillaspirállal, a szemhéjfestékkel és a kontúrceruzával is. Elegendő csak összerázni, hogy az összetevők jól elkeveredjenek, és máris könnyedén felvihető a bőrre. Mindez parfümmentesen.

(NIVEA, 20 db, 1349 Ft)

Minden női táskában elfér, utazáshoz és otthonra is ideális ez a termék, ha egy fárasztó este után már nincs erőd a bonyolultabb arctisztítási rituálédhoz. Leszedi a vízálló make-upot és a szempillafestéket, közben védi a pillákat. Ugye, milyen praktikus? Színezőanyag- és parabénmentes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top