Trend

Így hódíts a színekkel ősszel!

Kinek a vörös, kinek az ezüst – neked melyik idei trendi őszi szín áll a legjobban? De ha a pasztellekért rajongsz, akkor is divatos maradhatsz.

Mit jelent neked a divat? Valószínű, hogy amíg ezen a kérdésen gondolkodsz, komoly önismeretre is szert teszel. Ha a válaszod az, hogy számodra fontos, hogy a megjelenésed tükrözze a trendet, és akkor érzed jól magad, ha kifogástalan a külsőd, egészen biztosan adsz magadra, és figyelemmel kíséred a divatguruk útmutatóit. A kifutók trendjét persze a hétköznapi emberek nem tudják és – adott esetben, valljuk be – nem is akarják követni, ám a hozzánk, egyszerű földi halandókhoz eljutó trendek is tökéletes külsőt nyújtanak mindazoknak, akik odafigyelnek azokra.

Az idei divatszínek bővelkednek a változatosságban. Az egyszerűbb, szerényebb színvilágért rajongók maradhatnak a jól bevált pasztelleknél, ugyanis ősz ide vagy oda, bizony tovább hódítanak a pasztellek. A nude ugyancsak trendi és nagyon praktikus is, hiszen nemcsak hétköznapi viseletként, hanem alkalmi öltözékeknél is finom, elegáns hatást hordoz. Akik az extrémebb vonulatot szeretik, a hívogató ezüstös csillogás például kielégítheti a feltűnési vágyaikat. Persze nemcsak alapszínként, hanem mintákban, kiegészítőkben is visszaköszönhet az ezüst. Ugyan nem alapvetően őszi, de a vörös is új életre kel az idei októberi, novemberi trendben, és érvényesülhet, már ha van hozzá kedved.

Minták, anyagok, formák tekintetében sem kell egyszerű dolgokban gondolkodni. A rojtok, a befejezetlen hatást keltő ruhák és a szőrme is dívik – nemcsak a kifutókon. A minták kapcsán nem érdemes szerénykedni, maradhatnak a fekete-fehér kedvencek. A kötött holmik szerelmesei boldogan ölthetik magukra az ősz trendi darabjait, amelyek szigorúan megújult, izgalmas fazonokkal készültek. Az örök kedvenc, a jó öreg farmer nemcsak kényelmes és praktikus, hanem divatos is, így a kellemeset a praktikussal kombinálva lehetünk csinosak. A természet ihlette földszínek ugyan nem feltétlenül köthetőek a divathoz, ám ha azok közül választasz, akkor is hű maradsz az őszhöz. Ami fontos, úgy öltözz, hogy önmagad maradj, és örömödet leld a kiválasztott ruhákban. Az egyéniséget ugyanis nem helyettesíti a divat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top