Trend

Már nem kell sokat várni a csodaszép ERDEM x H&M ruhákra! (X)

Jövő hét csütörtökön, november 2-án kerül a Váci1-es üzletbe a H&M legújabb designer-együttműködésének gyümölcse, az ERDEM x H&M kollekció.

A sztárok legújabb kedvenc tervezőjének és a H&M közös kollekciójának minden darabja egy álom: gyönyörű virágminták, csipke és finom anyagok jellemzik a ruhákat.


Erdem Moralıoğlu török származású, Londonban élő divattervező ruháit olyan hírességek viselik előszeretettel, mint Katalin hercegné, Keira Knightly, Sarah Jessica Parker vagy éppen Emma Stone.

A H&M felkérésére a divattervező a következőt mondta: „Nagyon boldog vagyok, hogy a H&M-mel dolgozhatok együtt, és hogy a munkám egészen új oldalát fedezhetem fel, beleértve a férfiruha-kollekció tervezését, amit még sosem csináltam korábban. Nagyon élvezem a munkát Baz Luhrmannal is, aki korunk egyik legnagyobb történetmesélője” – mondta Erdem.

Baz Luhrmann lett ugyanis az   kampányfilmjének rendezője, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Rómeó + Júlia, a Moulin Rogue és A nagy Gatsby.

Az egyedi látásmódjáról híres Baz Luhrmann különleges és látványos rövidfilmje, A virágok titkos élete egy impozáns vidéki kúriában játszódik, színészek és modellek teljes stábjával. A rövidfilmbe, ugyanúgy, mint a többi mozifilmjébe Baz belevitte mindazt a szenvedélyt, drámát és elevenséget, ami miatt őt a legnagyobb kortárs rendezők között tartjuk számon.

A kollekció bemutatója múlt héten Los Angelesben volt, ahol többek között Palvin Barbara is a meghívott sztárok között lépett a vörösszőnyegre, ráadásul egy ERDEM x H&M ruhában.

 

palvinbarbaraxhm_small

„Fantasztikus volt látni, ahogyan életre kelt a kollekció Los Angelesben. Csodálatos volt a H&M-mel közösen dolgozni ezeken a darabokon, amelyeket most izgatottan tárok a világ elé” – mondta Erdem.

Az ERDEM x H&M kollekció november 2-től világszerte a kijelölt H&M üzletekben, itthon a Váci1-ben reggel 9 órától, valamint online 10 órától lesz elérhető.

 

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top