Trend

Kerülj Te is karácsonyi hangulatba az egész családdal! (X)

Közelegnek a téli ünnepek és mi már alig várjuk, hogy elkezdjük a felkészülést az év legjobban várt és legszebb időszakára! Tarts velünk és az F&F-el, találd meg a tökéletes ajándékot a szeretteid számára, és hozd ki a legjobbat az ünnepi készülődésből!

Szeretnéd, hogy elragadjon az ünnepi láz, és az otthonodat is körbelengje a karácsonyi hangulat? Ne hagyd szenteste napjára a teljes ünnepi dekoráció elkészítését, már most kezdj el felrakni néhány égősort az ablakba, egy-két apró díszt a nappaliba, fokozatosan teremtsd meg a légkört! Szerezz be a család minden tagjának egy mókás, Mikulás- vagy rénszarvasmintás pizsamát, hálóinget, amelyben biztosan még inkább fogja várni mindenki a karácsonyt. Tedd be a kedvenc ünnepi slágereidet, hogy vidámabban induljon minden reggel, és süss egy-két tepsivel a legfinomabb fahéjas süteményekből, hogy finom, télies illatok lengjék be az otthonod!


Ne halogasd az utolsó pillanatig a karácsonyi ajándékok beszerzését, sőt kezdd el már most kitalálni, hogy mivel fogod meglepni szeretteidet. Tekints erre is örömteli tevékenységként, amellyel az ünnepekre készülhetsz – ne pedig mint kötelező feladatra! Ha Te sem szereted a fárasztó, üzletről üzletre való barangolást, akkor lesd meg az F&F polcain várakozó tökéletes ajándékokat, amelyek között a vicces apróságoktól az időtálló, minőségi darabokig mindenki számára megtalálod majd a leginkább hozzá illő meglepetést. Csinos ékszerek, elfmamuszok és sapkák, trendi neszesszerek, kényelmes pizsamák és gyönyörű sálak… Akár a gyerekeidnek, a kedvesednek vagy a rég nem látott nagybácsinak vadászol valami igazán jó ajándékra, itt biztosan könnyen megtalálod majd, amit keresel.

Tudod már, mit fogtok viselni a karácsonyi családlátogatásokon, partikon? Szerezz be az egész család számára egy-egy mókás, rénszarvasos vagy karácsonyi mintás kötött pulcsit! Pomponos, flitteres, akár világítós pulóverek – ezekkel biztosan feldobhatod majd a családlátogatásokat! A szilveszteri partiról se feledkezz meg, öltözz csillogó vagy bársonyruhába, és kápráztass el mindenkit!

További inspiráció: F-F.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top