Trend
Szponzorált tartalom

5 menő irodai eszköz, amellyel gyorsabban megy a munka

Néha kell egy-két olyan tárgy körülöttünk az irodába, amely hasznosságával kiemelkedik a többi közül. Mert így a munka is jobban megy!

1. Előtérben a praktikum

A Leitz tolltartó tálca indukciós töltővel modern formatervezésének köszönhetően jól mutat otthon és az irodában egyaránt. Segítségével könnyedén rendet tarthatsz az asztalodon!

Fotó: leitz

2. Örök klasszikus

A szivárvány minden színében elérhetőek a tokos iratrendezők, amelyek jelentős mértékben megkönnyíthetik a munkád. Segítségükkel átláthatóvá, gyorsabbá és ezáltal egyszerűen kezelhetővé válik a mindennapi munka.

Fotó: leitz

3. Légy előrelátó!

Olyan munkád van, amelynek dokumentációját szem előtt szeretnéd tartani? Vess véget a káosznak, rendezd a munkáidat egységekbe! Ehhez modern segítséget ad az elektromos tűzőgép. Mindenképp szerezz be egyet az asztalodra!

Fotó: leitz

4. Irodai és irodán kívüli élethez

Megbeszélésről megbeszélésre rohansz? Szeretsz mindent jegyzetelni? Akkor egy stílusos spirálfüzet a te legjobb barátod!

Fotó: leitz

5. Vicces, egyedi tárgyakkal a kemény munka ellen

A tűzőgép gyakorlatilag nélkülözhetetlen az irodai asztalokról. Ha igazi cáparajongó vagy, akkor az irodai eszköznek ez a fajta kivitelezése tetszeni fog!

tuzogep, capa

Fotó: buzzfeed

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top