Trend

A molett lányok is bulizhatnak – fesztiváli ruhák telt idomokra

El ne hidd, hogy a vékony lányok szebbek mint a teltek, és egy percig se vedd komolyan, amit a média sugall a szépségideálról – az igazság az, hogy a férfiak többségének a kockás hasnál izgatóbbak és vonzóbbak a kerekded idomok, a lágyabb, puhább kontúrok. Ha jól tálalod magad, és megtalálod az alakodhoz legideálisabb ruhaösszeállításokat, akkor te lehetsz idén a végzet asszonya a nyári fesztiválok forgatagában!

 

Minden alkatnak megvan a maga előnyös oldala, amit más és más stílusú és szabású ruhákkal lehet a legjobban kidomborítani. Ez nem azt jelenti, hogy egy teltebb lány ne vehetne fel bizonyos ruhadarabokat – például farmersortot, rövid szoknyát vagy legginget –, hanem azt, hogy jól kell kombinálnia ezeket más ruhákkal, és máris harmonikus és szexi lesz az összhatás. A lágy esésű ruhák, a sejtelmes, nagy kendők, valamint vállra, nyakba kanyarítható rojtos, lazán kötött vagy sűrű szövésű egzotikus ponchók például nagyon jó kiegészítői a derékra és csípőre feszülő szűk sortoknak, egy ideális hosszúságú szoknya és pár ravasz kiegészítő pedig kifejezetten buja, szexi démont varázsolhat még azokból is, akik gátlásosak a derékméretük miatt, és legszívesebben rejtegetnék a testüket. Jól lehet játszani a virágmintákkal, a csíkokkal és a színekkel is – ezek mind hatásosan tudják kiemelni a szépségedet, ahogy egy vagány kalap és egy jó helyen csillogó ékszer is elképesztően sokat változtathat az összhatáson. Ne legyél hát szégyenlős a nyári fesztiválokon, hanem bátran mutasd meg a legjobb oldalad, és öltözz merészen, öntudatosan, könnyedén – és mindenkinek megakad majd a szeme rajtad! Ehhez kínálnak példát az alábbi fotók!

Megnézem
Összes kép (1)

 Még több divat és fesztivál az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top