Trend

Ezeket a ruhákat vidd magaddal a nyaralásra (x)

Tengerparti pihenés, mediterrán városnézés, vagy egy könnyed séta a Balaton-felvidéken? Az F&F segítségével megmutatjuk, hogy mely ruhadarabok nem hiányozhatnak a bőröndből, ha nyaralásról van szó!


A nagy, nyaraló klasszikusokat mindenki ismeri, ezek a darabok elsőként találják magukat a csomagunk mélyén: a farmersortok, könnyed pólók, szandálok és egy finom kardigán a hűvösebb estékre. De melyek azok a kiegészítők, trendi apróságok, amelyekkel igazán divatosakká tehetjük a legegyszerűbb összeállítást is?

Az idei szezon legnagyobb jolly-jokere biztosan a kimonó hatású köntös, amelyet ezernyiféle színben, mintával szerezhetünk be, ráadásul minden alkalomra feldobhatjuk vele a szettünket. Legyen szó egy fürdőruhás összeállításról a strandon, egy kellemes városnézésről a délután, vagy egy esti, romantikus vacsoráról – egy ilyen hasznos darabbal biztosan figyelemfelkeltőek és divatosak leszünk. Tippünk – a piros alapon trópusi virágmintás kimonó az F&F kínálatából.

A farmer-póló kombó egyhangúságát érdemes megtörni egy-egy ruhácska kedvéért – legyen csíkos, virágos, színes vagy bohém, a lebbenő, kellemes ruhák sokkal jobban öltöztetnek. Elég csak felkapni őket, és máris készen állunk bármilyen nyári kalandra! A pólókat ebben a szezonban lecserélhetjük izgalmas, a vállakat finoman mutató felsőkre is, melyeket Brigitte Bardot után bardot-topként ismerhetünk. Ha valami igazán különlegesre vágyunk, akkor a trópusi virágokkal és levelekkel díszített felső telitalálat lesz!

A kiegészítők, amelyeket még a strandon is viseljünk, a nagy szalmakalapok, melyek most minél nagyobbak, annál trendibbek, és a napszemüvegek, amelyek minden szettet egyből sokkal vagányabbá vagy dívásabbá tesznek. A fürdőruhák terén most mindent szabad: csíkos, virágos, pöttyös, neonszínű, fodros, hímzett, bikini vagy egyberészes – válasszuk azt, amelyben a legjobban és legmagabiztosabbnak érezzük magunkat!

További inspiráció: f-f.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top