nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Trend
Ettől lesz szép a körmöd – 3 egyszerű, trendi minta

Ettől lesz szép a körmöd – 3 egyszerű, trendi minta

A körömfestés igazi művészet, ahol a különféle variációk száma a színeket és formákat tekintve gyakorlatilag végtelen. A bonyolultabb verziókat érdemes profival megcsináltatni, de otthon is lehet dögös és szép festést készíteni. Íme három ötlet, amit akár tovább is fejleszthetsz!
NLCafé
f Ajánlom

Nem kell rögtön körmöshöz rohanni, ha valami csinos körömfestést szeretnél, hiszen házilag is készíthetsz mutatós és trendi “alkotásokat”

Pöttyök

Ettől lesz szép a körmöd – három egyszerű, trendi minta

Az egyik legegyszerűbb és legdekoratívabb házi megoldás, ha egy-egy karakteres alapszínre vékony ecsettel más színű kis pöttyöket viszel fel. A kombinációk sora nagyon hosszú – minden szín más-más benyomást kelt és más stílusú ruhához, sminkhez és alkalomhoz illik. A trükk itt az, hogy ezek harmóniáját megtaláld. Technikailag ennek a körömfestésnek nincs különösebb trükkje: fesd meg a körmöd, hagyd megszáradni, majd pöttyözd ki. Száradás után vigyél fel egy átlátszó lakkréteget, így tartós és mutatós lesz az “alkotás”.

Hálóminta

Ettől lesz szép a körmöd – három egyszerű, trendi minta

Amilyen tetszetős, olyan egyszerű ez a körömfestési módszer! A titka abban rejlik, hogy komplementer színeket használsz – például feketéhez fehéret, sárgához kéket, piroshoz zöldet –, de legalábbis ügyelsz arra, hogy a két szín egymástól jól elüssön. Vidd fel először a körmödre a sötétebb színt, hagyd megszáradni, majd húzz az ujjadra hálót – például azok a hálók, amikben zöldséget árulnak a boltokban tökéletesen megfelelnek a célnak, mivel műanyagból vannak, és nem szívják fel a festéket. Száradás után rögzítsd átlátszó lakkal a színeket.

Íves festés

Ettől lesz szép a körmöd – három egyszerű, trendi minta

Elegáns, letisztult design. Biztos kezet igényel, mert miután felvitted az alapszínt, meg kell rajzolnod egy vékony ecsettel a másik szín kontúrját. Akkor lesz igazán mutatós ez a festés, ha egyszerű színeket használsz: például a fekete és fehér, a vörös és fehér párosítás kifejezetten előnyös!

 

Megosztás Facebookon