Trend

Az ősz legsokrétűbb darabja a kötött pulóver – az F&F segítségével mutatjuk, hogyan kombináld! (X)

Lehet sportosan, elegánsan is viselni, választhatunk vastag, de akár laza kötésűt, szűkebb fazont, vagy egy lazább darabot is, az biztos, bármelyik mellett döntünk a kötött pulóver az őszi-téli szezon kulcsdarabjának számít, hiszen megunhatatlan és könnyedén variálható. A legfrissebb kora őszi pulóver körképet elnézve színekben, fazonokban és mintákban is változatos fazonok közül válogathatunk. Az F&F segítségével megmutatjuk, hogyan rétegezzük vagy viseljük akár önmagában a kötöttet!


Ha pulóverről van szó, a legklasszikusabb választás a környakú fazon, ami örök klasszikusnak számít, bármikor, bármivel kombinálod akár egy ceruzaszoknyával, egy jól szabott nadrággal, de egy szaggatott farmernadrággal is nagyszerűen mutat.


Továbbra is virágkorukat élik a magasított nyakú fazonok, sokan viszont azért nem választanak garbót, mert nehezen kombinálható darabnak tartják. Azonban egy elegánsabb irodai vagy egy laza stílusú garbó a ruhatárunk joker darabja lehet. A sálat is helyettesítő stílus nemcsak farmerral, de ceruzaszoknyával és szűk nadrággal is bátran elsüthető. Egy ilyen darabba érdemes befektetni, hiszen sosem fog kimenni a divatból!


További inspiráció: f-f.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top