Trend

Ezeket a kozmetikumokat meghálálja a bőröd: a legjobb arctisztítók

Az arcápolási rutin alappillére a megfelelő arctisztítás reggelente éppúgy, mint a nap végén. A smink eltávolításán, az arcbőr megfelelő tisztításán felül érdemes időnként egy gyengéd, de alapos peelinget is beiktatni.

Sminklemosók

Cien Beauty folyékony szemfestéklemosó

Pumpás adagolójának köszönhetően könnyen és gazdaságosan használható sminklemosó, mely a vízálló sminket is gyengéden eltávolítja a szem környékéről. Tovább

 1. Cien Beauty folyékony szemfestéklemosó – Pumpás adagolójának köszönhetően könnyen és gazdaságosan használható sminklemosó, mely a vízálló sminket is gyengéden eltávolítja a szem környékéről.

2. Yves Rocher Expressz Sminklemosó Szemre – Kétfázisú sminklemosó, ami a vízálló sminket is könnyedén eltávolítja. Frissíti és nyugtatja a szem körüli zónát.

3. Avon Extra Lasting Kétfázisú Sminklemosó – Kettős formulájának köszönhetően a vízálló sminkkel is megbirkózik. Kis kiszerelésű, így utazásokhoz is remek választás.

4. Garnier Essentials Sensitive 2in1 Nyugtató Sminklemosó – Alkohol- és illatanyagmentes kétfázisú sminkeltávolító, ami arcra és szemre is használható.

5. Balea Reinigungs Öl Sminklemosó Olaj – Nemcsak a szemsmink, de a teljes smink eltávolítására is alkalmas, beleértve a rúzst is. Tisztító és egyben tápláló hatású olajos sminklemosó illatanyag nélkül.

Arcradírok

Cien Daily Extrafoliating Facial Wash Arcradír

Normál és vegyes bőrre is használható arctisztító, mely nem szárítja a bőrt, ellenben finom szemcséinek köszönhetően alaposan megtisztítja a felesleges szennyeződésektől és elhalt hámsejtektől. Tovább

 1. Cien Daily Extrafoliating Facial Wash Arcradír – Normál és vegyes bőrre is használható arctisztító, mely nem szárítja a bőrt, ellenben finom szemcséinek köszönhetően alaposan megtisztítja a felesleges szennyeződésektől és elhalt hámsejtektől.

2. Alverde Arcradír Sárgabarack Körömvirág – Organikus sárgabarackmag-olajat és körömvirág-kivonatot tartalmaz, tisztává és simává teszi az arcbőrt. Finom radírozó részecskéi hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket.

3. Fabulon Krémes Arcradír – Olívamag-őrlemény szemcsék segítségével tisztítja az arcot, emellett szalicilsav-tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatással is bír. Fűzfakéreg-kivonatot is tartalmaz, így zsíros, pattanásos bőrre is alkalmazható.

4. Jimjams Tropical Spa Avokadó & Papaya Arcradír – Radírozó hatását a benne lévő rizsszemőrleménynek köszönheti, amely mellett mangó és papaja-kivonatot is tartalmaz, így a gyümölcssavak fellazítják az elöregedett szaruréteget, serkentik az új sejtek képződését.

5. Clean&Clear Morning Energy Arcradír – Finom szemcséivel gyengéden távolítja el a felesleges faggyút és elhalt hámsejteket, így az arcbőr egész nap friss és selymes lesz. Kellemes illatú arcradír, praktikus tubusos kiszerelésben.

Arctej

Cien Beauty Ránctalanító Arctej

Kíméletesen tisztítja meg az arcbőrt és a szemkörnyéket a sminktől és a szennyeződésektől. Kellemes illatú, krémes, lágy formulája puhává varázsolja a bőrt. Tovább

1. Cien Beauty Ránctalanító Arctej – Kíméletesen tisztítja meg az arcbőrt és a szemkörnyéket a sminktől és a szennyeződésektől. Kellemes illatú, krémes, lágy formulája puhává varázsolja a bőrt.

2. Soliteint Sminklemosó Arctej Normál és Száraz Bőrre – Avokádó- és jojobaolajat tartalmazó arctej, amely a sminket és egyéb szennyeződéseket hatékonyan távolítja el. Használatától az arcbőr friss, puha és ápolt lesz.

3. Naturissimo Szőlő-Mimóza Flavonoidos Arctej – Elsősorban a kevert, kissé száraz és érzékeny bőr tisztítására kifejlesztett arctej.  Összetevői között megtalálhatóak a szőlőhajtásvég flavonoidjai, a kardamom olaja, valamint a galagonya termésének kivonata, amelyek által a készítmény támogatja a tág pórusú, kevert bőr tonizálását.

4. Yamuna Hidratáló Arctej – Minden bőrtípusra ajánlott arctisztító, mely a napi szennyeződéseken felül a sminket is szépen eltávolítja. Pumpás kiszerelésű készítmény, amelyből egy kevés is elég a megfelelő arctisztításhoz.

5. Nivea Frissítő Arctej E vitaminnal és Hydra IQ-val – Alaposan tisztít, eltávolítja a sminket a szem környékéről is, valamint összetevőinek köszönhetően hidratálja az arc bőrét.

További szépségápolási tippek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top