Trend

7 vásárlási tipp Black Fridayra (X)

A Black Friday az Egyesült Államokból terjedt el, és a karácsonyi bevásárlószezon kezdetét jelöli. A boltok óriási leárazásokkal nyitnak meg, a vásárlók azonban sokszor így sincsenek könnyű helyzetben.

1. Készíts vásárlási listát arról, amire valóban szükséged van!

Legyél céltudatos! Könnyű elcsábulni az akciók között, és gyakran találsz a vásárlás végén a kosaradban valami olyat, amire nem is vágytál igazán. Rengeteg pénzt tudsz megspórolni az ajándékokon, ha előre tervezel.

2. Hasonlítsd össze az árakat és a minőséget!

Több bolt kínálatának összevetése esetén könnyen juthatsz arra a végeredményre, hogy Black Friday alkalmából egy újabb terméket megkaphatsz egy régebbi  áráért.

3. Találd meg könnyedén az akciókat!

Akciók után kutatni kimerítő, azonban vannak weboldalak, amelyek összegyűjtik az akciókat neked. Példaként a Bonusway oldalán átfogó listák készülnek az online boltok kuponkódjairól, akcióiról már Black Friday előtt.


4. Ellenőrizd a visszaküldés feltételeit!

Vannak online kereskedők, akik díjmentes szállítással visszaveszik 14 vagy akár 30 napos határidővel a termékeket, érdemes őket választani.

5. Ne izgulj!

Igaz, hogy a Black Friday a legnagyobb vásárnap, de a boltok többsége akár egy hétig is tartja az akcióikat. Érdemes pár nappal előbb elnézni a boltok oldalára.

6. Nemcsak termékeket, de élményt is vehetünk

Érdemes az utazási terveinket felidézni ezen a napon, mert a szállásfoglaló portálok és a repülőtársaságok is próbálnak a kedvünkben járni.

7. Többet is lehet spórolni egy sima akciónál

A Bonusway egy ingyenes szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az online vásárlásaid után bónusz formájában pénzt kapj vissza. Emellett az oldal akciókat és kuponkódokat is összegyűjt a felhasználóinak.

Több mint 200 online üzlet található az oldalon, mint az Aliexpress, eBay és Booking.com vagy az olyan divatboltok, mint az Asos vagy az Answear. Ezen a Black Friday-linken csatlakozva további 1000 forint bónuszt kaphatsz az első vásárlásod után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top