Trend

Sikkes tippek, hogy a nyári melegben is divatos legyél

Ha nem akarod, hogy reggel összerakott megjelenésed délre szétfolyjon a melegben, érdemes megfogadnod tanácsainkat.

Kezdjük az alapoknál: a bőrápolás és sminkelés terén törekedjünk a természetességre. Hidratáljuk bőrünket minden zuhanyozás után, arcunktól pedig ne sajnáljunk egy kis extra ápolást sem, pláne, ha a szabadban töltjük a nap nagy részét. A magas faktorszámú, bőrápoló fényvédőket mindig használjuk, ha elmegyünk otthonról, hiszen az ápolatlan, leégett bőrt a legszebb öltözék sem teszi vonzóvá.

Az öltözködésben a legfontosabb, hogy színek terén válasszunk fehéret vagy világos árnyalatokat, anyagok terén pedig kerüljünk mindent, ami műszálas. Csekkoljuk vásárláskor a címkéket, mert bizony egy libbenős ruhácskáról is kiderülhet, hogy 100 százalék műanyag.

1. BABOR Spa Shaping anti-aging tusfürdő és BABOR Spa Shaping anti-aging testápoló – BABOR / 2. Bardot-vállú női ruha – Promod / 3. Life’s A Peach Skin Awakening Blush pirosító – L’oreal Paris / 4. Magas sarkú papucs – R.Polánski / 5. Arany színű függő – Parfois / 6. Raffia körtáska – Zara

Az idei divattrendek tökéletes kiegészítőként kínálják a természetes, szőtt anyagokból készült táskákat, kalapokat, amelyek igazi vízparti hangulatot tudnak teremteni még a belváros közepén is. A csillogást bízzuk a kiegészítőkre: egy divatos óra, egy fülbevaló tökéletesen teljesítheti a célt, a lényeg, hogy túlzások helyett a könnyed ragyogást helyezzük előtérbe.

1. Doctor Babor HC Hyaluron Cream hidratálókrém 0 BABOR és Doctor Babor Hyaluron Infusion intenzív hidratáló szérum – BABOR / 2. Pasztellrózsaszín nadrág – Mango / 3. Halványsárga, spagettipántos top – Promod / 4. Zsinóros bőrszandál – Marella / 5. Zsinóros vödörtáska – Zara / 6. Fehér-rózsaarany karóra – Stührling

Sminkeléshez alapozó helyett válasszunk színezett arckrémet vagy krémes púdert, de mindenképp olyat, amely tartalmaz fényvédő összetevőket is. Az idei év nagy slágere a pirosító, amiből egy könnyed barackos vagy lágy pinkes árnyalat végigkísérhet minket a nyáron, szájsminkek terén pedig jöhetnek a vidám színek, amik mellé némi szempillaspirál is elegendő a friss, ápolt megjelenéshez.

 

1. Anti-Aging Sun Care öregedésgátló lotion arcra és testre SPF 30 – BABOR / 2. Fonott kézitáska – Zara / 3. Fodros női ruha – Promod / 4. Virágos függő – Zara / 5. Anti-Aging Sun Care krémpúder-alapozó SPF 50-nel – BABOR / 6. Szandál fémrátéttel – Tommy Hilfiger / 7. Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain folyékony rúzs – Yves Saint Laurent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top