Trend
Szponzorált tartalom

15 színes divatdarab tavaszra és nyárra

Ezek a ruhák és kiegészítők igazán felpezsdítik megjelenésünket.

Feltartóztathatatlanul közeleg a nyár, mi pedig tűkön ülve várunk minden alkalmat, hogy egy kis lengeséget csempésszünk megjelenésünkbe. Egy csinos ruha, néhány izgalmas szín és egy csábító nyári illat elég is hozzá, hogy rögtön derűsebbnek lássunk mindent. Mutatunk is hozzá néhány ötletet, mivel érhetjük el mindezt.

Nőies trendszínek     

Az év színe, az élő korall mellett a lila a legmeghatározóbb árnyalat, amelyek mind a divatot, mind pedig a szépségápolási trendeket meghatározzák. Ez pedig szuper hír, hiszen mindkét szín csordultig van nőiességgel, a megannyi változat közül pedig választhatunk vibráló és visszafogott árnyalatú ruhákat, kiegészítőket is. 

A lila írisz az illatkreátorokat is megihlette, így született meg a Bvlgari Omnia Amethyste Candyshop Edition, melyet az olasz édesség és fagylalt iránti szeretet inspirált, és amelyet a rózsa és írisz virágos jegyei tesznek teljessé. A Bvlgari Omnia Coral Candyshop Edition ehhez képest üde, hibiszkuszos jegyekkel és egy kis gránátalmával ötvözi az édes nyár illatát, és teszi ezt hosszan tartó, intenzív módon.

  1. Bvlgari Omnia Amethyste Candyshop Edition Eau de Toilette
  2. Rózsaarany nyaklánc ametisztmedállal – Michael Kors
  3. Halványlila magassarkú – Solo Femme
  4. Csíkos pliszéruha – Mango
  5. Bvlgari Omina Coral Candyshop Edition Eau de Toilette
  6. Korallszínű kézitáska – Musette
  7. Rouge Ecstasy Lipstick – Giorgio Armani

Lágyság és csillogás

A színek mellett a felületekről se feledkezzünk el, a fémesen ragyogó, ezüstösen csillogó, aranyló öltözékek és kiegészítők szintén a divatajánlások között szerepelnek. Ha tetszenek a fénylő szettek, csodásan nőies változatokat állíthatsz össze, ha puha pasztellszínekkel kombinálod. Remekül illenek hozzájuk a szokatlan szabásvonalak és a letisztult stílusú kiegészítők is.

Bvlgari Omnia Crystalline Candyshop Edition is tökéletesen magába zárja ezt a kettősséget: az olasz desszertek és fagylaltok édességét gyümölcsös illatjegyekkel kombinálták, köztük a ropogós Ázsiai nashi körtével, amitől egyszerre lesz lágy és frissítő. A Bvlgari Omnia Pink Sapphire Candyshop Edition szintén egy gyümölcsösen virágos illat, amely a pomeló, a gránátalma és frangipáni virág vibráló keverékével lesz csillogóan izgalmas.

  1. Bvlgari Omnia Crystalline Candyshop Edition Eau de Toilette
  2. Karóra rozsdamentes acél szíjjal – DKNY
  3. Ezüstszínű szandál – Kazar
  4. Ezüstösen fénylő, 3/4-es hosszúságú nadrág – Vince
  5. Volupté Liquid Colour Balm ajakbalzsam – Yves Saint Laurent
  6. Aszimmetrikus pink felső – Zara
  7. Bvlgari Omnia Pink Sapphire Candyshop Edition Eau de Toilette
  8. Rózsaszín bőr kézitáska – Coccinelle
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top