Trend

Bizarr szabású fürdőruha sokkolja a netezőket

A különös szabású egyrészes fürdőruha mellé minimum brazilgyantára van szükség, hogy viselni lehessen.

A Topshop által forgalmazott darab trópusi mintás, de nem emiatt akad meg rajta mindenki tekintete. A fürdőruhának ugyanis olyan a kivágása, hogy szinte alig takarja a viselő szeméremdombját, a csípőcsontot pedig teljesen szabadon hagyja.

A 40 fontért vagyis közel 15.000 forintért árult fürdőruhával kapcsolatban több kommentelő attól tartott, hogy elég egy rossz mozdulat és máris minden közszemlére kerül a strandon.

A merész szabású fürdőruha valószínűleg nem les a strandolók kedvence (Fotó: ASOS)

Ebből randa kidörzsölődés lesz” – fogalmazott egy másik netező, míg egy harmadik tömören annyit írt: „mi a kámzsás-keserves k****élet ez?!?”. Utóbbi kommentelő egy másik megjegyzésében egyszerűen szörnyűségnek nevezte a fürdőruhát.

A fürdőruha tervezője, a Jaded London nevű vállalkozás egyébként azt írta a kreációjukról, hogy: „rendkívül nyárias stílusú, kiemeli a lábakat”.

Nem ez az első bikini vagy fürdőruha, ami idén felborzolta a kedélyeket: mi is írtunk például a legújabb őrületről, a farmer fürdőruháról, a házi kedvenceink fotójával díszített darabról, illetve a japán integető macskás bikiniről is, amely inkább integet, mint takarna bármit is.

Melyiket választanád a Palatinusra?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top