Trend

Levágatta a haját, ezért a testvére kirúgta az esküvőjéről

A menyasszörny csak akkor engedné az esküvőre a testvérét, ha műhajat rakat fel magának.

Két héttel a testvére esküvője előtt vállig érőre vágatta korábban derékig érő haját egy nő, és a tincseit jótékony célra adományozta. A testvére korábban azt kérte, hogy a koszorúslányainak legyen természetes árnyalatú hajuk, hogy azok ne üssék a ruhájuk színét. A nő ráadásul még a hajvágást is megbeszélte az arával, aki akkor még pozitívan reagált. Amikor azonban küldött neki egy képet az új frizurájáról, mégis kiakadt. 

Mindezek után a menyasszörny közölte a testvérével, hogy rakasson fel műhajat, máskülönben ki van rúgva az esküvőről.

A nő a Redditen mesélte el a történteket. Hozzátette, hogy az egyik koszorúslánynak pixie frizurája van, míg egy másiknak a haja egyik fele le van borotválva.

A hozzászólók döntő többsége a testvér párjára állt. Akadt, aki megjegyezte, hogy a menyasszony talán attól tart, hogy a testvére az új frizurájával jobban fog kinézni nála, ezért nem akarja, hogy ott legyen az esküvőn. 

A nő úgy döntött, nem hajlandó műhajra költeni. Ha a testvérének nem felel meg a vállig érő hajával, akkor inkább nem megy el az esküvőre.

via

(A nyitókép illusztráció! Forrás: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top