Trend

Kis híján leestek a blogger ajkai a feltöltés után

Mire elment orvoshoz, már nem volt vérkeringés az ajkaiban.

Cassidy Valentine londoni beauty blogger úgy döntött, ajakfeltöltést csináltat. A procedúra egyszerűnek és veszélytelennek tűnt, az eredmény pedig látványosnak. Ma már nagyon bánja, hogy belevágott.

A lány az Instagramon talált rá egy plasztikai klinikára, ahol elvégeztette a beavatkozást. Már az injekciózás közben is érezte, hogy valami nem stimmel, miután pedig hazament, az ajkai egyre nagyobbra és nagyobbra duzzadtak. Amikor üzenetet küldött a klinikának, azzal nyugtatgatták, hogy ez teljesen normális.

Cassidy Valentine (Instagram)

Másnapra az ajkai bekékültek, mire újabb üzenetet küldött nekik, ám erre is csak annyit írtak vissza, hogy szedjen antihisztamint, és a duzzanat lemegy.

Egy barátja tanácsára aztán a lány felkeresett egy másik klinikát, ahol nem kozmetikusok, hanem valódi orvosok dolgoznak. Addigra már nem volt vérkeringés az ajkaiban. Ha kezeletlenül marad, az a szövetek elhalásához vezethetett volna.

(Instagram)

A töltőanyagot végül egy újabb injekcióval oldották fel, így sikerült megmenteni Cassidy ajkait.

A lány később visszament az első klinikára, hogy kártérítést követeljen az elrontott ajakfeltöltés miatt, ott azonban közölték, hogy ha videót készít a történtekről, nem hajlandók kártalanítani. Végül úgy döntött, nem kéri a pénzt, inkább nyilvánosság elé áll a történetével, hogy másokat is figyelmeztessen a szépészeti beavatkozások kockázataira. 

„Srácok, ha ajakfeltöltést csináltattok, inkább fizessetek kicsit többet, és menjetek valódi orvoshoz, ne kozmetikushoz” – javasolja Cassidy.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top