Trend

Beszóltak az anyának, mert 4 nappal a szülés után kisminkelte magát

Ettől érezte jól magát a szülés után, ám ez sokaknak nem tetszett.

Négy nappal azután, hogy világra hozta kislányát, a brit Sophie Attwood szépen felöltözött, kisminkelte magát, és elment vacsorázni a vőlegényével. Minderről egy fotót is feltöltött az Instára, amit viszont erre fel kapott, arra nem volt felkészülve.

Felháborodott kommentek és üzenetek árasztották el az oldalát, melyek nehezményezték, hogy kimozdult otthonról, sőt még azt is, hogy egyáltalán ki merészelte sminkelni magát ilyen rövid idővel a szülés után ahelyett, hogy a babájával foglalkozott volna.

(Sophie Attwood/Instagram)

A 27 éves nő azt mondja, nem valamiféle nyomás hatására akart a szülést követően minél hamarabb jól kinézni. Az, hogy kifestette magát, egyszerűen csak segített neki újra embernek érezni magát. Sőt, elárulta azt is, hogy vajúdás közben, a kórházba menet is felfrissítette a sminkjét. Mielőtt pedig elhagyta volna a szülészetet, szintén kifestette magát.

Sophie azért állt a nyilvánosság elé a történetével, mert szeretné, ha az anyák felismernék, hogy igenis azt tehetnek, amit akarnak, nem másoknak kell megfelelniük.

„Az anyaság kemény – szempillafestékkel és anélkül is –, ezért inkább támogassuk egymást” – fogalmazott.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top