Trend

Ruhájával üzent Meghan hercegné

Meghan hercegné ezt is másképp csinálta, mint Katalin vagy Diana...

Már hetekkel ezelőtt tudni lehetett, hogy Meghan hercegné a szülése napján még nem áll a nyilvánosság elé gyermekével. Harry és Meghan végül tegnap mutatták be a világnak a hétfőn született Archie Harrison Mountbatten-Windsort. Az esemény pedig szinte minden elemében különbözött attól, ahogy Katalin hercegné és Vilmos herceg vagy épp Diana hercegnő és Károly herceg debütáltak újszülöttjeikkel annak idején. Az időpont és a helyszín mellett a hercegné öltözéke is más jellegű volt, mint elődeié.

Meghan hercegné, Harry herceg és Archie (Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

Míg Katalin hercegné György herceg, illetve Lajos herceg bemutatásakor is egyértelműen Diana hercegnő emléke előtt tisztelgett az öltözékeivel, Meghan a tőle megszokott stílusban öltözött fel. Egy fiatal brit tervező, Grace Wales Bonner fehér kabátruháját viselte. A dizájner hozzá hasonlóan félvér: brit anya és jamaikai apa gyermeke.

A ruha sokkal egyértelműbben hangsúlyozta az alakját, mint akár Katalin, akár Diana szülés utáni öltözékei. Nem rejtegette, sőt, a mell alatt megkötött övvel még ki is emelte, hogy igenis van még pocakja, ami teljesen normális, hiszen két nappal korábban szült. Mindezzel a pozitív testkép üzenetét közvetítette.

Brit sajtóértesülések szerint egyébként a Harry, Meghan és a baba első fotózására eredetileg a Windsor-kastély lépcsőjén került volna sor, ugyanott, ahol a hercegi pár esküvői fotói is készültek, ám a rossz idő miatt módosították a helyszínt. 

via

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top