Trend

Nem lesz ott a MET-gálán Anna Wintour álompárja

Idén biztosan nem, jövőre azonban akár beteljesülhet a Vogue főszerkesztőjének álma. Bár valószínűbb, hogy csak félig.

Ma este rendezik meg New Yorkban az év legfontosabb divateseményét és egyben legpuccosabb jelmezbálját, a MET-gálát. Az eseményre kizárólag azok a személyek tehetik be a lábukat, akiket az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour meghív vagy meghívásukat jóváhagyja.

Wintour az NBC-nek adott interjújában elárulta, hogy számára az „álompár”, akiket a legszívesebben látna a rendezvényen, Katalin hercegné és Meghan hercegné. A meghívás természetesen a férjeiknek is szól, de igazán a hercegnéket akarja.

(Getty Images)

Bár Katalin és Meghan még sosem vett részt a MET-gálán, a brit királyi család más tagjai már megtisztelték az eseményt. A tavalyin megjelent Beatrice hercegnő, 1996-ban, néhány hónappal a halála előtt pedig Diana hercegnő is járt a gálán.

Katalin hercegnétől kevésbé számítunk rá, Meghantől azonban nem lenne szokatlan lépés, ha elmenne a rendezvényre, persze nyilván nem idén – hiszen mindenórás terhes, vagy már meg is szült –, de akár már jövőre.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top