Trend

A Vogue címlapján debütálhat Meghan és Harry babája

Lehet, hogy Harry és Meghan a születése napján nem mutatják meg a babájukat a nyilvánosságnak. A brit sajtó szerint például a Vogue címlapján láthatja majd először a nagyvilág.

Amióta felröppent a hír, hogy Meghan hercegné és Harry herceg privát szülést tervez, és nem fogják már a születése napján mutogatni a nyilvánosságnak a gyermeküket, a brit sajtó egyre változatosabb teóriákkal áll elő azzal kapcsolatban, hol és miképp debütál majd Baby Sussex a nagyvilág előtt.

A legújabb verzió szerint Meghan hercegné a brit Vogue címlapján mutatná meg először a gyermekét. Amitől II. Erzsébet persze a legkevésbé sincs elragadtatva.

(Getty Images)

„Meghan hajthatatlan, hogy mindent másképp csináljon a szülésével kapcsolatban, mint amit a királyi család tagjaként elvárnak tőle, ez pedig sajnos hatalmas feszültséget szül közte és a palota között” – árulta el egy bennfentes.

A forrás szerint a hercegnéről és a babáról otthonukban készülhet az exkluzív fotósorozat a Vogue számára, amint Meghan készen áll a fotózásra.

A hercegné szóvivője ugyanakkor úgy nyilatkozott, hogy kategorikusan hamis az értesülés, Meghan hercegné nem tervez fotózás a Vogue-gal.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top