Trend

Az eljegyzési ujjpiercing az új trend

A kérdés adja magát: az eljegyzési gyűrű helyét lassan átveszi az eljegyzési ujjpiercing? Nagyon is így látszik, hiszen ez a legújabb trend kezdi megvetni a lábát, egyre többen választják az elköteleződésnek ezt a jelét. Mutatjuk képekben is.

Változnak az idők, a fiatalabb generáció tagjai pedig, úgy tűnik, lassan szakítanak a hagyományokkal, s a lánykéréshez eddig szorosan hozzátartozó eljegyzési gyűrűt sutba dobva az eljegyzési ujjpiercing mellett teszik le a voksukat.

És a gyémánt?

Most akkor nem a gyémánt a lányok legjobb barátja? De valószínűleg azért a legtöbb lány ma is egy óriási gyémántköves eljegyzési gyűrűről álmodozik, de az Instagramot végigfutva egyre több Y generációs oszt meg ujjpiercinges fotót mint az összetartozás szimbólumát. Nem csupán esztétikai szempontok vezetnek valakit az ujjpiercing bevállalására, hanem az örökké tartó szerelem vágya. Attól függetlenül, hogy azért ez mégsem egy szerelmi tetoválás, hiszen kiszedhető, de az utána maradt miniseb, örökre megmarad.

Komoly döntés, komoly piercing

Vannak, akik a jegygyűrű helyett is a piercinget választják az esküvőn, komoly értékkel és drágakővel. Figyelni kell azonban, hogy elkerüljük a fertőzéseket, hiszen a kezünk érintkezik a leginkább piszkos felületekkel. Ha valaki az ujjpiercing mellett dönt, mindenképpen szakemberrel, megfelelő körülmények között csináltassa.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top