Trend

Megható okból vásárol csak sárga dolgokat ez a lány

Tényleg színes egyéniség.

Ella London nagyon, mármint nagyon szereti a sárga színt. A 35 éves, Los Angelesben élő angol nő, ha lehet, mindenből sárgát szerez be: sárga a rúzsa, a szemfestéke, a fehérneműje, a bútorai, de még az esküvője is a sárga tematikára épült.

Számomra a sárga a napfény színe. Minden ruhám sárga, és meg sem próbálom megszámolni, hogy hány sárga dolgom van. Az első, amit vettem, egy Marc Jacobs felső volt 2008-ban, azóta pedig, ha valami elfogy, vagy eltörik a ház körül, akkor sárgával helyettesítem. A legnehezebb a sárga cipők beszerzése, de szerintem már épp elég van belőlük.”

Ella tudja, hogy bőven súrolja a normalitás határait, amit csinál, de szerinte ettől még nem helytelen: ő így fejezi ki magát. „Szeretem a sárgát, szerintem egész életemben szerves része volt annak, aki vagyok.”

A sárga szín iránti rajongással, részben legalábbis, édesapjára, Terryre emlékezik, aki meghalt Ella két hónapos korában. Terry annyira szerette a sárgát, hogy az ablakaikat is erre a színre festette Coventryben.

Ella és férje, Dean 2005-ben házasodtak össze, és Dean javaslatára az esküvő is a sárga tematikára épült. Bár mindent megterveztek az utolsó sárga szalvétáig, az utolsó pillanatban úgy tűnt, a természet keresztülhúzza a számításaikat: elszaporodtak az algák a tóban, amely mellett az esküvőjüket akarták tartani. A menyegző napjára azonban kiderült, hogy ez azt jelenti, hogy az egész tó élénksárga színben pompázott a szertartás idején. „Úgy éreztük, édesapám az áldását adta a házasságunkra, és ez nagyon sokat jelentett mindkettőnknek.”

Ella az Instagramon dokumentálja azt, hogy milyen sárgán élni, és 7500 ember követi a világ minden tájáról.

(via Metro)

Kiemelt képünk: Instagram/Ella London

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top