Trend
Szponzorált tartalom

Etikus anti-aging: kipróbáltuk a PHB Ethical Beauty bőrfiatalító termékeit

A PHB Ethical Beauty két, organikus összetevőkből álló anti-aging termékét teszteltük.

Bőrfiatalító hámlasztó jojobagyöngyökkel, galbánummal és baobabbal

A PHB Ethical Beauty Bőrfiatalító hámlasztójának már a megjelenése és az illata is egyértelművé teszi: csupa természetes, organikus összetevőkből álló termékről van szó. A világosbarna, könnyű krémben jojobagyöngyök találhatók, melyekről érdemes tudni, hogy a mikrogyöngyökkel ellentétben egyáltalán nem károsak a környezetre, a tenger élővilágára és az óceánokra. 

PHB Ethical Beauty Bőrfiatalító hámlasztó jojobagyöngyökkel, galbánummal és baobabbal

A hámlasztó felvitele közben az apró szemcsék nagyon finoman masszírozták az arcbőrömet, miközben az olajoknak köszönhetően telt melegség járta át. Szinte sajnáltam, amikor a javasolt, 2-3 perces hatóidő letelte után le kellett mosnom, jólesett volna még fenn hagyni.

Az eltávolítást követően semmiféle irritációt, még minimális kipirosodást sem tapasztaltam a bőrömön, az apró hámlások viszont eltűntek róla, a felszíne egységesebb, érzetre és tapintásra egyaránt selymesebb és feszesebb lett.

Bőrfiatalító hidratáló arckrém monoïolajjal és gardéniával

Az arcápolást ezek után a monoï olajjal és gardéniával gazdagított hidratáló arckrémmel folytattam. A krém sűrű, hófehér, illata tiszta, natúr. 

PHB Ethical Beauty Bőrfiatalító hidratáló arckrém monoïolajjal és gardéniával

A leírás szerint a hidratálót egy ősi polinéz recept alapján kézzel készítik, monoïolajba és kókuszolajba áztatott, kézzel szedett gardénia felhasználásával. Felvitel közben egyértelműen érezhető volt a krém olajossága, a bőröm azonban kifejezetten gyorsan beszívta és ezzel együtt az olajos érzet is megszűnt. Maradt viszont a rugalmas bársonyosság és a friss bőrérzet.

A PHB Ethical Beauty 100%-ban természetes, vegán kozmetikumokat gyárt, melyek nem tartalmaznak többek között állati összetevőket, parabént, mesterséges színezékeket és illatanyagokat, ásványi olajokat, pálmaolajat, formaldehidet, SLS-t és ftalátokat sem. A termékeket kézzel készítik az Egyesült Királyságban. A cég semmilyen módon nem alkalmaz és támogat állatkísérleteket. Vegánok, állatbarátok, környezettudatosan élők is nyugodt szívvel használhatják tehát a kozmetikumaikat.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top