Trend

Borzasztó frizurát vágott magának a kislány

Édesanyja meg sem tudott szólalni, amikor meglátta a kislányt az új frizurájával.

Az 5 éves, ír Megan Wharryt csupán néhány percre hagyta magára az édesanyja, míg zuhanyozni ment, gondolta, addig a gyerek majd szépen, nyugodtan nézi a tévét. A nőnek azonban fogalma sem volt arról, hogy egy olló elöl maradt a szárítón. A kislány ezt persze megtalálta és úgy döntött, megszabadítja magát a frufrujától, amit nem különösebben kedvelt.  

Így nézett ki Megan a hajvágás után (Profimedia, Caters News)

„Nem mondtam semmit, amikor pillantottam, meg sem tudtam szólalni. Minden, amit láttam, a körülötte heverő haj volt és tudtam, hogy semmiképp sem tudom ezt rendbe hozni” – idézte fel Gemma, az anya.

Persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, két nap múlva volt esedékes az iskolai fotózás. Az anya pedig meg is rendelte lányáról a képet, örök mementóul.

(Profimedia, Caters News)

Megan ma már 9 éves, édesanyja pedig elérkezettnek látta az időt, hogy a nyilvánossággal is megossza a történetet és persze a kislányról akkoriban készült fotókat.

A kislánynak ma már szép, hosszú haja van (Profimedia, Caters News)

„Megdöbbentő és zavarba ejtő, hogy ezt csináltam, rossz voltam, és még mindig nem tudom elhinni – az a fotó szörnyű” – mondta a kislány.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top