Trend

Kamugyémánttal jegyezte el a párja, szakítani akar

A férfi azt hitte, a párja sosem fogja megtudni, hogy nem gyémánt csillog az eljegyzési gyűrűjében.

Egy nő biztosítást akart kötni az eljegyzési gyűrűjére, melyet a párja nemrégiben húzott az ujjára. Az értékbecsléskor azonban kiderült, hogy az ékszer jóval kevésbé értékes, mint azt az ara hitte, abban ugyanis nem gyémánt, hanem egy azt imitáló cirkónia kristály csillog.

A nő, aki egy amerikai magazin tanácsadó rovatában panaszolta el a vele történteket, most a szakítást fontolgatja. Saját bevallása szerint nem is az zavarja, hogy a gyűrűben nem gyémánt van, hanem hogy a vőlegénye azt hazudta neki, hogy az, feltételezve, hogy sosem fog kiderülni az igazság.

A kép illusztráció (iStock)

Amikor a menyasszony kérdőre vonta a férfit, az annyit válaszolt, hogy egy ekkora gyémánttal díszített gyűrű egy kisebb vagyonba került volna, és amúgy is, mi a különbség

„Azt mondta, a gyűrű valódinak tűnik, és a barátnőim sosem fognak rájönni. De nem hiszem, hogy érti, hogy miért vagyok dühös. Azért vagyok dühös, mert hazudott nekem. Kész vagyok felbontani az eljegyzést” – fogalmazott a nő.

Ti mit tennétek a helyében? Írjátok meg kommentben!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top