Trend

Életét kockáztatta a plasztikáért a 80 éves dédi

A londoni nyugdíjas évekig spórolt a plasztikai műtétre. Most egy újabbat tervez.

A 80 éves Toni Goldenberg öt évvel ezelőtt kezdett spórolni a nyugdíjából egy plasztikai műtétre, hogy megszabadulhasson ráncos „pulykanyakától”.

A brit dédnagymamát figyelmeztették az orvosok, hogy az ő korában lebénulhat az arca, de akár bele is halhat a szépészeti beavatkozásba. Az asszony azonban mégis elvégeztette a 10 ezer fontba, vagyis mintegy 3,7 millió forintba kerülő beavatkozást. Az orvosnak azt mondta: „legalább jól fogok kinézni a koporsómban”.

Toni saját bevallása szerint nem volt különösebben ideges a műtét előtt, csak akkor gondolt bele, mi történhet, amikor már a műtőasztalon feküdt. Ám hamarosan elaludt, és a következő emléke az, amikor felébredt az altatásból.

Toni Goldenberg (Northfoto, SWNS)

A plasztikával egy álma vált valóra, és nagyon elégedett a végeredménnyel.

„Az öreg nő eltűnt, és remélem, sosem jön vissza. Amikor korábban tükörbe néztem, egy teljesen másik ember nézett vissza rám. De most önmagamat látom, és el is felejtettem, hogy néztem ki azelőtt.”

Az asszony 46 éve özvegy, és bár a szerelemhez már túl idősnek érzi magát, az önbizalma megnőtt, és ennek hatására azt tervezi, hogy tornázni és jógázni is járni fog. Kivéve keddenként, amikor a dédunokájára vigyáz.

Mindemellett egy újabb plasztikai beavatkozásra is elkezdett gyűjteni, ugyanis még a 85. születésnapja előtt szeretné megműttetni az arca felső részét is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top