Trend

Eltorzította páciensei testét a kamu plasztikai sebész

Egykori páciensei ma már csak úgy emlegetik: Frankenstein.

Dr. Aljona Verdi néven plasztikai sebészként praktizált egy ukrán nő az oroszországi Krasznodar városában. A beavatkozások során tucatnyi páciense testét torzította el. Mint kiderült, valójában Antonyina Gorbunovának hívják, és a megfelelő végzettséget igazoló papírjai is minden bizonnyal hamisak. Jelenleg a rendőrség körözi.

Egyik volt páciense a kontár műtét következtében elveszítette az orrát, egy másiknak pedig egy lyuk maradt az emlőjén a mellnagyobbítás után. A kamudoktor, akit áldozatai úgy emlegetnek, Frankenstein, a beavatkozásokat néhány esetben a saját pincéjében, a mobiltelefonja lámpájának fényénél végezte.

Egy páciens meg is halt a plasztikai klinikán, ahol dolgozott, ám tagadta, hogy ehhez köze lett volna, igaz, azt elismerte, hogy bírságot szabtak ki rá az ügyben.

Korábbi főnöke, dr. Ivan Minyenko a nő munkájára érkezett panaszok miatt előbb felfüggesztette, majd el is bocsátotta őt a szépészeti klinikáról. 

„Kivágott egy darabot a melleim alól, és kidobta. Összevarrt, nagyon szorosan húzott, a nemi szerveim felemelkedtek. Úgy varrt össze, hogy végül oldalt halfarokszerűen lógott le a bőröm” – számolt be a horrorisztikus részletekről egyik áldozata, Anasztaszia Izmajlova, aki az autóját adta el, hogy ki tudja fizetni az átszámítva mintegy 1,1 millió forintba kerülő hasplasztikát.

Egy másik páciens, Jevgenyija Lanovaja a szeme alatti táskákat akarta plasztikáztatni, ő volt az egyik, akin a beavatkozást a kamusebész a pincéjében végezte el. Az asszony alsó szemhéja végül kifordult, és azóta nem tudja rendesen becsukni a szemét.

Alana Mamajeva, a neves orosz labdarúgó, Pavel Mamajev felesége az áldozatok érdekében kampányol, és olyan plasztikai sebészeket keres, akik vállalják a korrekciós műtéteket.

Antonyina Gorbunova tagadja, hogy ne lenne orvosi képesítése, mint ahogy azt is, hogy kirúgták a klinikáról, illetve, hogy bujkálna a rendőrség elől. Állítása szerint Moszkvában és az Egyesült Arab Emírségekben dolgozik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top