Trend

Color block: a tavaszi–nyári geometrikus körömtrend

Feltűnő és kirívó, élénk és meglepő, ez a color block, ami a körömdesignban is hódít. Nézzük, milyen mintákat kérjünk a manikűröstől, hogy tavasszal is a legmenőbb trendnek megfelelőek legyünk.

A rózsakvarc, a halványkék és a nude árnyalatok örökzöldek, hogy ezzel a kis képzavarral éljünk. Ezeknek a színeknek mindig van helye és ideje. A mostani tavasz legnagyobb sikerét viszont nagy valószínűséggel a color block design fogja jegyezni. Ez az élénk, megosztó és igencsak feltűnő körömtrend.

A color block lényege

Ennek a trendnek a lényege nem más, mint a köröm geometriai felsávozása, mégpedig különféle színekkel. A színek nem keverednek, sőt határozottan és szigorúan elkülönülnek, pont, mint Mondrian vagy Kandinszkij némely festményén.

Játék a színekkel

A rigorózus geometria mögött azonban egy nagyon klassz kis játék húzódik meg a színekkel, árnyalatokkal, kontrasztokkal. Ez emeli ki a color blockot a szokásos tavaszi körömlakkfolyamból. Ha a letisztult pasztellszíneket már unjuk, szeretnénk valami egészen egyedi, élénk dolgot a körmünkre így tavasszal, akkor ugorjunk neki a color block designnak!

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top