Trend

Otthon akarta kiszőkíteni a haját, horrorisztikus vége lett

Hosszú, barna haját akarta szőkére festeni egy amerikai tinilány. Nagyon megjárta.

A 19 éves Josie Laro barnáról szőkére akart váltani. Egy otthoni, dobozos szőkítővel állt neki a világosításnak. Mivel korábban is használt már hasonló terméket, nem gondolta, hogy ebből bármi baj lehet.

A szőkítő nagyjából 20 perce volt a haján, amikor érezte, hogy valami nincs rendben. A fejbőre felforrósodott és érezte, hogy gyakorlatilag ég a haja. Azonnal rohant lemosni a kencét, de már túl késő volt. A tincsei gyakorlatilag cafatokban potyogtak le.

(Profimedia, Caters News)

„Úgy nézett ki, mint egy hatalmas halom tészta a zuhanyban. Rosszul lettem, olyan volt az egész, mint egy horrorfilmben” – idézte fel a traumatikus pillanatokat a fiatal lány.

Josie a haja jelentős részét elveszítette, és a maradék is borzasztó állapotban volt. Három napig az utcára sem merte kitenni a lábát, annyira ki volt borulva.

„Annyira büszke voltam a hajamra, mert hosszú volt, és mindenki mondogatta, milyen egészséges. De én teljesen tönkretettem.”

A lány végül elment fodrászhoz, aki öt órán át dolgozott azon, hogy mentse a menthetőt. Josie végül a korábbinál rövidebb, de teljesen vállalható frizurával távozott a szalonból.

A fodrász után (Profimedia, Caters News)

Azt mondja, megtanulta a leckét, és soha többé nem fogja házilag szőkíteni vagy festeni a haját.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top