Trend

Meghan hercegné megszegett egy újabb szabályt

Ami megfelelt többek között Viktória királynőnek és Katalin hercegnének, az nem felel meg Meghannek.

Mint ismeretes, Meghan hercegné egyik kedvenc foglalatossága, hoyg sorra megszegi a brit királyi család tagjaira vonatkozó, elsősorban öltözködési szabályokat.

A hercegnének nagyjából 500 ezer angol font, vagyis 180 millió forint értékű ruhatára van, ám ez javarészt nem brit divattervezők kreációiból áll.

(Getty Images)

Hercegnéi pályafutását már eleve úgy kezdte, hogy a menyasszonyi ruháját a francia Givenchy divatháztól rendelte, azóta pedig leggyakrabban amerikai márkák termékeit hordja ahelyett, hogy a brit kreátorokat népszerűsítené, ahogy azt az uralkodócsalád többi tagja teszi, már évszázadok óta.

„Már Viktória királynő is támogatta az angol takácsokat és selyemszövőket, ezt a szokást pedig a királyi család minden tagja megtartotta, egészen Sussex hercegnéjéig – mutatott rá Michael Talboys divatszakértő. – Jó lenne azt hinni, hogy az angol tervezőkre is gondol, ugyanis angol hercegnéként feladata lenne pártfogolni és népszerűsíteni az angol tervezőket.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top