Trend

Kócos babahaj, a legcukibb frizuratrend felnőtteknek

Azok a rövidke, rakoncátlan hajtincsek, amik miatt eddig nem sikerült tökéletesre az összefogott frizurád. Mostantól ezen sem kell aggodalmaskodni, mert ez most az egyik legmenőbb a kifutókon.

Tuti mindenkinek vannak bosszantó emlékei, mikor a megzabolázhatatlan hajtincseket zselével vagy óriási adag hajlakkal, esetleg a hajszárítóval próbálta eltüntetni. A legelszántabbak ollóval vagy borotvával is nekimentek, csak hogy eltüntessék a babahajszálakat.

Babahaj a kifutón

Lehet, hogy az egyre fiatalabb modellek inspirálták a legújabb frizuratrendet, nekik ugyanis nem okoz gondot, hogy babahajat villantsanak a nap bármely szakában. Ez még mindig kellemesebb látvány, mint egy másik frizuraújdonság, a pocsék haj. Ez utóbbit egészen rövidke babafrufru jellemzi, amit mintha elrontottak volna.

Akik divatba hozták a babahajat

A babahaj egyik ikonikus viselője Kaia Gerber, Cindy Crawford hasonlóan híres lánya, akinek igazán cuki babahaját a 2018-as londoni Fashion Awardson is megcsodálhattuk. Itt ugyanis egy középen elválasztott, de alapvetően kócos hatású, a babatincseket szabadjára engedő frizurával jelent meg.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top