nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Trend
A neves divatmárkának fogalma sincs, hogy néz ki egy plus size modell

A neves divatmárkának fogalma sincs, hogy néz ki egy plus size modell

Mert hogy nem így, az már biztos...
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Boohoo ruhamárka az alábbi képen láható modellen, Anna Fitzdorfon fotózta be plus size kollekciójának számos darabját. Az azonban sokaknak feltűnt, hogy a svéd modell egyáltalán nem tűnik plus size-nak. A konfekciómérete ránézésre maximum 40-es lehet. Ehhez képest a szóban forgó plus size kollekciót elvileg 44-52-es méretet hordó nőknek árusítják.

(Boohoo)

A Twitteren rengetegen támadták a márkát a modellválasztás miatt. A cég azonban azzal védekezik, hogy Fitzdorf 42-44-es méretet hord és ezzel tökéletesen passzol az alkata a plus size kollekcióhoz. Maga a modell egy tévéinterjúban egyébként 40-42-es méretűnek vallotta magát.

Tény, hogy nem egy anorexiás botsáska – szerencsére –, de azért a ducitól is jócskán messze van. Körte alkatú, nőies nő. Nehogy már ez plus size legyen!

via

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon