nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Trend
Victoria Beckham is lemond az egzotikus állatbőrökről

Victoria Beckham is lemond az egzotikus állatbőrökről

Ősztől Victoria Beckham divatháza sem árusít egzotikus állatbőrökből készült termékeket.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Victoria Beckham divatháza valódi szőrmét soha nem használt, a minap pedig bejelentették, hogy 2019 őszétől az egzotikus állatbőrök – kígyóbőr, krokodilbőr – használatát is mellőzik majd.

A márka ezzel olyan divatházakhoz csatlakozott, mint a Chanel, a Gucci, a Versace, Michael Kors, a Burberry, Vivienne Westwood vagy Diane Von Furstenberg, akik korábban már szintén letették voksukat a szőrme– és egzotikusbőr-mentes divat mellett.

Victoria Beckham (Getty Images)

„Victoria Beckham döntése, miszerint beszünteti az egzotikus bőr használatát, számtalan figyelemre méltó állatot ment meg a szenvedéstől. A PETA UK a többi luxusmárkát is arra buzdítja, hogy kövessék a példáját” – nyilatkozta Elisa Allen, a PETA UK igazgatója.

via

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon