nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Trend
Ha megszaggatott Hamupipőkének öltöznél, itt a lehetőség

Ha megszaggatott Hamupipőkének öltöznél, itt a lehetőség

Ezt a ruhát vajon hogy gondolták?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az ASOS márka plus size kollekciójában dobta piacra a lenti képen látható lila ruhát. Hogy a holmi meglehetősen borzasztóan néz ki, és testsúlytól függetlenül senkinek sem állna jól, az első pillantásra látszik. Ám hogy mihez hasonlít, arra Lucie Larousse francia illusztrátor mutatott rá tűpontosan egy Twitter-bejezésben: tisztára úgy néz ki, mint Hamupipőke ruhája, miután gonosz mostohatestvérei alaposan megszaggatták.

 

ASOS/Disney

A ruha érthető módon nem lett épp népszerű darab, eredetileg 38 fontba (14 ezer forintba) került, ám mostanra 15-re (5500 forintra) árazták le, és így sem kapkodnak érte különösebben.

via

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon