Trend

A magas sarkú cipő a hosszú élet titka

Legalábbis egy 100. születésnapját ünneplő hölgy szerint. Ő már csak tudja.

Az új-zélandi Marjorie Katherine Watson a napokban ünnepelte 100. születésnapját, mégpedig olyan stílussal és eleganciával, ahogy az egész életét leélte. 

Ahogy ilyenkor szokás, az idős hölgyet megkérdezték a hosszú élet titkáról is, ő pedig azt válaszolta: a rengeteg séta, magas sarkú cipőkben. Vagy másfajta lábbelikben.

Unokatestvére, Maureen Davidson hozzátette: Marjorie még boltba is magassarkúban járt. Sőt, fiatalon a mezőgazdasági vásárokra is csinos ruhát, lenyűgöző kalapokat és magassarkút húzott.

(iStock)

„Az édesapja mindig azt mondta: Marjorie, ha a kalapod két számmal kisebb lenne, a cipőd pedig két számmal nagyobb, hamarabb odaérnénk” – mesélte az unokatestvér.

Marjorie nagyon élvezte a születésnapi partiját, melyet családja és barátai körében tartott abban az idősek otthonában, ahol él.

„Az egyik alkalmazott boldog születésnapot kívánt neki, tudva, hogy 100 éves, de amikor megkérdezte, mennyi idős, azt mondta, 97 vagyok” – idézte fel az összejövetel egyik vidám pillanatát egy barát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top