Trend

Esküvői tanú leszel? 5 alapszabály, hogy szép legyél, de a menyasszony legyen szebb

Elérkezett a nagy nap: a legjobb barátnőd éppen bejelentette az esküvőjük dátumát, és hogy téged kért fel esküvői tanúnak. Ez egy fantasztikus megtiszteltetés, amely sok tennivalóval jár, és még gyönyörűen is kell kinézned. Na de mennyire?

Minden esküvői tanút felvillanyoz az előtte álló feladat, ugyanakkor ez nem csak egy buli. Mindennek tökéletesnek kell lennie, beleértve a megjelenést is. Megszervezni a lánybúcsút, segíteni kiválasztani a tökéletes esküvői ruhát, bekészíteni a vészkészletet (pótharisnyával, ragtapasszal stb.), és hagyni, hogy ezen a napon mindenki a menyasszonyt csodálja.

Így öltözz, ha esküvői tanú leszel

Mielőtt lenullázod a bankkártyádat, nem árt pár dolgot észben tartani, hogy valóban elegáns és visszafogott légy a barátnőd életének egyik legfontosabb napján. Fontos, hogy milyen napszakban tartják a ceremóniát:

  • Délelőtti esküvőn kerüld a flitteres, csillogó ruhákat és a túlzott kivágásokat. A ruha érjen legalább a térdedig, és emelje ki bátran az előnyös részeket.
  • A délutáni vagy estébe hajló ceremónián már lehetsz merészebb. Persze a feladat ekkor is adott: segíteni, kísérni a menyasszonyt, sohasem kitakarni!

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Fontos:

  • Ne viselj esküvői tanúként fehér vagy fekete ruhát.
  • Kerüld a feltűnő ékszereket vagy kiegészítőket.
  • Táskából olyat válassz, amely vállpántos, hogy ha kell, mindkét kezedet tudd használni.
  • Esküvő előtt fodrász, sminkes a tanúnak is kötelező, hiszen a menyasszonyt kísérve szem előtt leszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top