Trend

El se hinnéd, hol készíttette el az esküvői fotóit ez a pár!

A nem mindennapi fotósorozat egy életre emlékezetessé tette az új-dél-walesi házaspár nagy napját.

Egy szupermarketben készíttette el az esküvői fotóit egy új-dél-walesi pár –írja a StoryTrender.

A húszéves Rochelle Taylor-Dubois az esküvője napján borzasztó helyzetben találta magát: a jó előre leszervezett fotós alig két órával a ceremónia előtt mondta le a munkát.

A kétgyermekes anya és vőlegénye, a 21 éves Craig Taylor-Dubois nehéz helyzetbe kerültek – de végül úgy döntöttek, hogy fotós nélkül is végigcsinálják a szertartást. „Nem volt más választásunk. Borzasztó volt. De nem volt mit tenni – nyilatkozta az ara. – Persze így is csodálatos nap volt, de azért nagyon csalódott voltam, hogy nem készültek el a képek, amire vágytam.”

Rochelle pokoljárásáról egy helyi fotós, Jessica Rixon is hallott, aki felajánlotta a párnak, hogy ingyen elkészíti az esküvői képeiket. Igen ám, csakhogy a fotózás reggelén Rochelle elvesztette a műszempilláit, ezért a férjével és a komplett násznéppel együtt kénytelen volt a helyi szupermarketbe rohanni, hogy újakat vásároljon.

Amikor odaértek, Jessica úgy döntött, ez tökéletes hely lesz néhány mókás és egyedi fotó elkészítésére, ezért végül az eladótérben, a bolti dolgozók közreműködésével készítette el az áhított fotókat.

„Amikor teljes esküvői díszben megérkeztünk a szupermarketbe, mindenki csak lesett. Gondolom, nem mindennap látnak ilyen gyülekezetet egy boltban – mesélte Rochelle. – Az emberek megrohantak minket. Mindenki lelkesen fényképezett, és sokan gratuláltak is az esküvőnkhöz.”

A fiatal nő azt mondja, élete egyik legjobb élménye kerekedett ki a bolti fotózásból. „Lett néhány fantasztikus képünk és sok gyönyörű emlékünk” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top