Trend

12 milliót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Michael Jackson

Bár már jó pár plasztikai beavatkozáson túl van, továbbiakat tervez a fiatal férfi, aki a világ legjobb Michael Jackson-imitátora akar lenni.

A 22 éves Leo Blanco eddig 42 ezer dollárt, vagyis közel 12 millió forintot költött plasztikai beavatkozásokra, hogy minél jobban hasonlítson idoljára, Michael Jacksonra.

Leo Blanco (Profimedia, Barcroft Media

A Michael Jackson-imitátorként dolgozó, argentin férfi még messze nem elégedett a külsejével. Azt mondja, az állán és az orrán még legalább három műtétet akar végeztetni. Mindemellett szeretné megemeltetni a szemöldökvonalát és arcfelvarrást is csináltatna, ám utóbbit az orvosok nem vállalják el, mondván, hogy még fiatal.

„Ez egy folyamatos harc a szüleimmel, azzal, amit én akarok és amit a plasztikai sebészek hajlandók megcsinálni” – fogalmazott a fiatal férfi. Édesanyja hozzátette, hogy nagyon aggódik a fia életéért és azért, hogy túl messzire megy a plasztikai műtétekkel.

Még nem elégedett a külsejével (Profimedia, Barcroft Media)

Blanco egyébként gyerekkora óta rajong a popkirályért, és saját bevallása szerint a testét, a lelkét és minden pénzét arra szeretné áldozni, hogy ő legyen a világ legjobb Michael Jackson-imitátora.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top