Trend

SAG-gála 2019: feltörekvő színésznő öltözte túl a világsztárokat

Lady Gaga szolidan, Emily Blunt pedig vaginaruhában érkezett a SAG-gálára idén, az est ruhaversenyét pedig egy olyan színésznő nyerte, akiről jó eséllyel még nem is hallottál.

A 2019-es Screen Actors Guild (SAG) díjátadó gálán megjelent világsztárok többsége inkább csak a „kötelezőt” vagy még azt sem hozta a ruhaválasztást illetően, néhány kevésbé ismert színésznő viszont annál inkább kitett magáért. 

A legjobban öltözöttek

Lady Gaga (Kevin Mazur/Getty Images for Turner)

Lady Gaga megjelenése ugyan önmagához képest kifejezetten visszafogott volt, ám Dior Haute Couture ruhájában így is a legjobban öltözöttek közé került. A kreáció gyakorlatilag a kifutóról érkezett, ugyanis alig néhány napja mutatták be a párizsi haute couture divathéten.

Amy Adams (Rodin Eckenroth/Getty Images)

Amy Adams fekete Celine estélyije ugyan nem volt számottevően több, de nem is volt kevesebb, mint ami egy ilyen gálán elvárható. 

Rachel Weisz (Jeff Kravitz/FilmMagic)

A minimalizmus és a glamúr jegyei zseniálisan kapaszkodtak egymásba Rachel Weisz aszimmetrikus vonalú Givenchy Haute Couture  ruháján.

Catherine Zeta-Jones (Frazer Harrison/Getty Images)

Catherine Zeta-Jones az egyik kedvenc tervezője, Zuhair Murad idei őszi–téli kollekciójának egyik modelljében jelent meg. Nem igazán lehetett benne hibát találni.

Patricia Clarkson (Gregg DeGuire/Getty Images for Turner)

A libanoni tervező egyik alkotását viselte az 59 éves Patricia Clarkson is. A ruhának csak a díszítése 85 óra munkával készült, de nem hiába dolgoztak vele, az is biztos.

Jane Fonda (John Shearer/Getty Images for People Magazine)

Ezt a vörös, flitteres-pikkelyes Valentino ruhát szinte arra tervezték, hogy felfalja a viselőjét, a 81 éves Jane Fonda azonban olyan tartással tudta viselni, hogy egyáltalán nem tűnt még csak soknak sem.

Laura Harrier (Kevin Mazur/Getty Images for Turner)

Laura Harrier ruhájára ráfért volna még egy vasalás a gála előtt, az tény. A színe viszont tűpontosan passzolt a színésznő bőrének árnyalatához, az ejtett, puffos ujjak pedig olyan pofátlanul bájosak, hogy csupán ezek miatt itt a helye a legjobban öltözöttek listáján.

Gemma Chan (John Shearer/Getty Images for People Magazine)

Gemma Chan angol színésznő, a Kőgazdag ázsiaiak című film egyik szereplője viselte a gála egyik legteátrálisabb öltözékét az Oscar de la Renta divatháztól.

Yara Shahidi (Steve Granitz/WireImage)

Ha most hallod először Yara Shahidi nevét, bizonyára nem vagy ezzel egyedül. A 18 éves, iráni–amerikai színésznő a Feketék fehéren (Black-ish) című tévésorozat szereplőgárdájának tagjaként vett részt a díjátadón, és Fendi estélyijében, úgy nem mellesleg, meg is nyerte a gála ruhaversenyét.

A legmegosztóbbak

Lucy Boynton (Steve Granitz/WireImage)

Lucy Boynton angol színésznő Erdem szettjét a nemzetközi divatmagazinok egy része a gála legszebb öltözékei közé sorolta, míg mások szerint melléfogás volt. Szerintünk határozottan az előbbi. Drámai és szuper sikkes.

Alison Brie (Frazer Harrison/Getty Images)

Alison Brie hátul gigamasnival díszített Miu Miu estélyije szintén nem nyerte el mindenki tetszését. Ám az ilyen kreációk nem is szokták, és ez így van rendjén.

Emily Blunt (Steve Granitz/WireImage)

Emily Blunt rózsaszín Michael Kors estélyije a közösségi oldalakon olvasható vélemények szerint sokakat emlékeztet női nemi szervre, és lássuk be, nem is minden alap nélkül.

Akiknek nem jött össze…

Lupita Nyong’o (Jon Kopaloff/Getty Images)

Lupita Nyong’ónak a legtöbb díjátadón bérelt helye van a legjobban öltözöttek között, ám ezzel az egyedi tervezésű Vera Wang szettel most nagyon mellényúlt.

Kate Nash (Frederick M. Brown/Getty Images for Turner)

Kate Nash angol énekesnő ebben a szettben simán bálkirálynő lehetett volna a nyolcvanas években egy iskolabálon. Végül is csak az időzítést és az alkalmat tévesztette el…

Rumer Willis (John Shearer/Getty Images for People Magazine)

Annak a bizonyos bálkirálynőnek pedig az udvarhölgye is megjelent a gálán a köntösruhás Rumer Willis személyében.

Rhea Seehorn (Frazer Harrison/Getty Images)

Rhea Seehorn, a Better Call Saul című sorozat színésznőjének fekete, uszályos overalljára mintha csak mindenféle koncepció nélkül tekertek volna rá néhány gyűrött, színes anyagdarabot.

Sandra Oh (Frazer Harrison/Getty Images)

Sandra Oh Jenny Packham estélyijéért kategorikusan kár, ugyanis az aszimmetrikus vállmegoldás nélkül telitalálat lett volna, így viszont olyan, mintha az egyik oldalon nem lett volna idő befejezni a ruha felsőrészét, ezert azt néhány hevenyészett öltéssel rögzítették volna a színésznő vállán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top