Trend

Meghan hercegné még sosem viselt ilyen olcsó ruhát

A fast fashion ruhát persze luxusholmikkal kombinálta.

Meghan hercegnére nem jellemző, hogy spórolna az öltözködésén. A múlt évben 250 millió forintnak megfelelő összeget költött ruhákra és kiegészítőkre, messze megelőzve nem csupán a brit királyi család, de az összes európai uralkodóház tagjait. Nem különösebben híve a ruhaismétléseknek sem, és fast fashion márkáktól is ritkán választ, ellentétben Katalin hercegnével vagy akár Letícia spanyol királynével

Mióta hozzáment Harry herceghez, a legolcsóbb holmi, amit láthattunk rajta, egy 16 ezer forintos ASOS ruha volt. Egészen tegnapig, amikor is egy 9000 forintos H&M kismamaruhában jelent meg egy állatmenhelyen tett látogatásán.

(Getty Images/ H&M)

A ruhát a szigetországban persze azonnal, az utolsó darabig elkapkodták, és már a magyar webáruházban is csak néhány darabot találhatunk belőle, azt viszont leárazva, 5990 forintért.

A hercegné teljes szettjének értéke azért így is hozta a megszokott szintet, ugyanis a ruhát egy 2795  dolláros (790 ezer forintos) Armani kabáttal és egy 865 dolláros (245 ezer forintos) Stella McCartney táskával kombinálta.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top