Trend

7 bizarr szépségtrend, ami nagyot ment az Instagramon 2018-ban

Hogy van-e bármiféle értelmük, az jó kérdés, de az Instán imádták őket...

Döglött rovarokkal díszített sminkek

Döglött rovarokkal, férgekkel díszített sminkeket készít egy kaliforniai sminkes, Jasmine Ahumad. A lány aprólékosan kidolgozott, művészi sminkekbe komponálja az állatok maradványait.  Kizárólag talált vagy az interneten vásárolt tetemeket, illetve eleségállatnak szánt példányokat használ a sminkjeihez. A higiéniára nagyon odafigyel: az állati tetem és a saját bőre közé mindig felvisz egy réteg műszempilla-ragasztót, hogy ne kaphasson fertőzést. Azt mondja, az állatokat a lehető legnagyobb tisztelettel mutatja be, ugyanakkor megérti azokat is, akik esetleg gusztustalannak találják, hogy így éli ki a kreativitását.

Glóriaszemöldök

Az Instán nagyjából heti rendszerességgel jönnek-mennek a hordhatatlannál hordhatatlanabb szemöldöktrendek, de tény,hogy alaposan össze kell szednie magát annak, aki rettenetesebb szemöldököt akar kreálni Hannah Lyne-nál. A 16 éves brit beautyblogger ugyanis megalkotta a glóriaszemöldököt:

Mutáns ékszer

Simon Huck amerikai művész világhírű barátait kérte meg, hogy promózzák extrém testmódosításokra fókuszáló kiállítását, az A. Humant. Többek között Kim Kardashian, Chrissy Teigen és a Queer Eye szereplője, Tan France is mutánssá ékszerezte magát a cél érdekében.

Virágváza-frizura

Egy amerikai divatblogger, Taylor R új módot talált ki arra, hogy virágokat hordjunk a hajunkban. A virágváza-frizurát Beyoncé szeptemberi Vogue-címlapja ihlette, melyen az énekesnő feje olyan, mint egy virágváza. „Mivel mi nem vagyunk Beyoncé, praktikusabb verzióra van szükségünk” – szögezte le Taylor R, majd meg is alkotta azt a bizonyos – szerinte legalábbis – praktikusabb változatot. 

Színes fogsor

A New York-i Chrom márka olyan fogpasztát dobott piacra, ami úgy működik, mint a körömlakk, csak kevésbé tartós: az ecsetelés után 24 órán át maradnak színesek a fogak. A Chrom szerint a színes fogak nemcsak a fesztiválokon működnek, de feldobják a szürke hétköznapokat is.

Nail Sunny

Az orosz Nail Sunny körmösei olyan extravagáns alkotásokkal szereztek 2,1 millió követőt az Instán, mint például a fogsorműkörmök,  a fésűs, a sajtreszelős vagy  fogkefés körmök vagy épp a tőgymanikűr. Összes idei művük közül azonban a legbizarrabb a halloween alkalmából készült, mitesszeres orrot formázó műköröm lett, melyből, nincs mit szépíteni, zöld takony szivárog.

Csináld magad plasztika

Különösképp Ázsiában tettek szert hatalmas népszerűségre azok a videók, melyeken mikrokristályos viasz segítségével készítenek „csináld magad” plasztikát az Insta-lányok. A testszínű, agyagszerű anyagból szinten bármilyen forma kialakítható, a videók szereplői legfőképpen az orrukon, de esetenként az arcuk más részein is alkalmazzák. Ami azonban igazán bizarr látvány, amikor lehúzzák, lekapargatják magukról az anyagot…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top