Trend

12 diótörős karácsonyi kiegészítő

A diótörő a klasszikus, régi karácsonyok varázslatos szimbóluma. Utánajártunk, milyen formában szerezheted be ezt a kedves figurát.

1. Gyönyörű, fából faragott diótörő lehet az adventi naptárad, ha mindennap lapozod a számlálóját. Igazi, örök darab – Holiday Lane / www.macys.com.

2. A beauty advent naptárak gyöngye ez a minden napra más és más körömlakkot rejtő szett, a Diótörő mozifilm jegyében – OPI / www.opishop.hu.

3. Szerethető, gömbölyded diótörők karácsonyfadíszbe zárva – Kurt Adler / www.macys.com.

4. Aki kitalálja, mire való ez a korosodó, puha, veterán diótörő, annak jár a pacsi. A kutya szájába. Hajigálós játék – Bark / www.urbanoutfitters.com.

5. Ötlet a köbön. Karácsonyi, fűszeres teázgatáshoz mi más passzolna jobban, mint egy diótörős teatojás – T2 / www.johnlewis.com.

6. Mindenki élvezze a gyertyafényes hangulatot ezzel a 6-os, diótörős mécsesszettel– Butlers.

7. Az igaz, hogy nemcsak a diótörő-figura szerepel ezen a karácsonyi csomagolópapíron, de ő és a többiek is remekül  mutatnak rajta – Abigail Warner / www.selfridges.com.

8. Ha csak kis ajándékkártyának szeretnéd használni ezt a figurát, hogy megnevezd rajta a meglepetés tulajdonosát – nos, erre is van lehetőség – www.johnlewis.com.

9. Imádjuk a Legót, mert szerintünk sosem lehet kinőni belőle. Tökéletes dísz lehet az ebből épített diótörő – Lego / www.kockavaros.hu.

10. Fincsi fehér csoki diótörős dobozban. Ez is szép ajándék – Chococo / www.libertylondon.com.

11. Ha diótörőfigura, akkor kell egész alakos karácsonyfadísz is belőle. Íme! Gisela Graham / www.selfridges.com.

12. Ez „csak” papírszalvéta diótörő-figurákkal. De lehet, hogy pont ilyen kell a tökéletes dekorációhoz – Caspari / www.johnlewis.com.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.