Trend

Ez az 5 hajszín lesz a legdivatosabb 2019-ben

Hajszínváltáson gondolkodsz? 2019-ben ez az 5 árnyalat lesz a legtrendibb.

Stephanie Brown New York-i mesterfodrász a Harper’s Bazaar-nak árulta el, melyek lesznek a jövő év legdivatosabb hajszínei.

Élő korall

Instagram@hooliganhair

Az év hivatalos trendszíne, vagyis az élő korall hajszínként is divatba jön. Ez az árnyalat válthatja le végre az unásig népszerű millenial pinket. neutrális vagy meleg bőrtónussal rendelkezőknek a legelőnyösebb, a szemszínt pedig mindenképp kiemeli.

“Piszkos” szőke

Instagram@beautyby_simona

Szőkésbarna vagy aranybarna árnyalat, világos melírtincsekkel, sötétebb hajvégekkel. gyakorlatilag minden bőrtónushóz jól áll, mert megtartja a természetes alapszínt.

Rezes barna

Instagram@allcutupsalon

A barna haj elkötelezett hívei 2019-ban arany vagy vöröses melírral tehetik trendivé a frizurájukat. A mesterfodrász javaslata, hogy inkább néhány, határozottabb melírtincs kerüljön a hajba, a sok, de finomabb helyett, hogy a hajszín ne legyen túl rezes.

Jeges szőke

Instagram@juleshough

A platinaszőke hűvösebb testvére, egy nagyon sápadt, púderes árnyalat, enyhe kékes beütéssel. Kimondottan fehér bőrhöz előnyösebb, mint rózsás vagy neutrális bőrtónushoz.

Tintafekete

Instagram@juliarosehairandmakeup

Telt , mély és fényes fekete árnyalat, mely különösen jól passzol az üveghaj típusú, vagyis a letisztult, határozott hajvágásokhoz. Jellegénél fogva ugyanakkor a legtöbb bőrszint “kimossa”, legjobban az olívás tónusokkal működhet, mindenki másnak viszont ajánlatos egy kevés önbarnítót vagy bronzosítót használni hozzá, hogy melegebb tónust adjon a bőrének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top